Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 isimdeki yaratıcılığa bakarmısınız!! Siz de her şeyi merak eder misiniz? Haydi, girin masal kapısından içeri, görün bakın Çılgın Köpek Metalika neleri merak ediyor… Şirin’in annesi perdeciyi bekliyor, şirin de arkadaşını… Ama Metalika’nın aklında başka şeyler var. Onları karıştırıp tadına baksın mı, bakmasın mı? Çılgın Köpek Metalika bu öyküsünde ortalığı birbirine katıyor. Metalika önce rüyasına girmiş Mavisel Yener’in, sonra sözcüklere dökülerek beş kitaplık bir diziye dönüşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Lol ben de metal muzige headbang yapan kopek topici sanip acildi diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu hollywood filmlerinde filan "biraz yaşlanınca çocuk kitabı yazmak var aklımda" klişesiyle hala dalga geçilmemiş olmasını çok acıklı buluyorum. ağızlarına vurasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mavisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 içinde metallica geçiyor. alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar