Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oha saat 11 gibi oturdum şuan zorla çıktım oyundan full versiyonu ilk kez oynayınca böyle bi hayvanlık yapılabiliniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hakikaten başka bi oyun o kadar uzun tutamıyor bilgisayar başında. enteresan bişeyler var o oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ne yapıyoz bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kılıç kalkan kafa kesme falan. iyi hatırlattınız multisine gireyim şimdi biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aynen ya ilk aldıgımda hayvanlar gibi oynadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oha multisimi geldi oyunun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mount&blade warband geldi evet cs modunda oynuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ya bu sefer hard copy olarak çıkmıştır umarım oyun =/ kredi kartı kullanmayı sevmiyorum zaten internetim de kotalı. Adam gibi d&r'a gidip alabileyim şu warbandi lütfen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hala kotalı internet mi var ya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Napiim lan yurtta kalıyorum yurtta sömürünce annem haftada 2 gün için ekstra para vermek istemedi ben de üstelemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yurtta indir o zaman seni salak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yurtta da çok yavaş internet abi. Networkten çekebilirim ama key almam gerekir ve dediğim gibi kredi kartı kullanmayı sevmiyorum. Efendi olsunlar d&r'a dizsinler raflara böyle sıra sıra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nil kızmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ayrıca daha çıkmamıs steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 30 mart diyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 böyle bi oyun daha vardı türklerin yaptığı dandik bişi. sword & blade miydi neydi onun adı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 senko said: böyle bi oyun daha vardı türklerin yaptığı dandik bişi. sword & blade miydi neydi onun adı da. üstteki mesaj quotelanmaz ama, yapmak zorundaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mulgear6 said: nil kızmısın. Sevmiyorum abi kredi kartı kullanmayı. Anneme açıklama yapmam gerekiyo kullanınca :D ekonomik bağımsızlığım yok napalım? Bi de bana zor geliyo sonraki ay ödemesi falan. Ben elimde ne kadar para varsa onu harcarım, gelecek ay ne olacağı belli mi olur sonra banka şeetmesin yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nil, git bi garanti hesabı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 senko said: böyle bi oyun daha vardı türklerin yaptığı dandik bişi. sword & blade miydi neydi onun adı da.QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Madem elinizde orjinal M&B var Warband oynasanıza. Bilgisayar oyunlarındaki başlığa 10 kere yazdım :(. Şu an open beta, multiplayer ve ilk oyunu olan herkes girebiliyor. Bu arada Warband ertelenmezde 30 mart gibi çıkacak zaten. Kutulu olarak da satılacakmış. http://beta.taleworlds.com/download.aspx Buraya ilk oyun için aldığınız keyi giriyorsunuz. Başka birşey yapmaya gerek yok. Oyundaki nickim RobinHood ya da Thorfinn merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 senko said: böyle bi oyun daha vardı türklerin yaptığı dandik bişi. sword & blade miydi neydi onun adı da. hahahahaha nileppezdel said: mulgear6 said: nil kızmısın. Sevmiyorum abi kredi kartı kullanmayı. Anneme açıklama yapmam gerekiyo kullanınca :D ekonomik bağımsızlığım yok napalım? Bi de bana zor geliyo sonraki ay ödemesi falan. Ben elimde ne kadar para varsa onu harcarım, gelecek ay ne olacağı belli mi olur sonra banka şeetmesin yani :P hahahahhasaa lozers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sdfsfsdf fail olmuşum bayağı, aynı oyunmuş. ama ben 3-4 yıl önce oynadıydım ve hakketen dandikti yani. bide bu 4sene önce de parayla satılıyordu şimdi nası oluyor da yeni çıkan bi oyun oluyor? aynı adamlar mı yapıyorlar yoksa bi firmaya mı sattılar bilmiyorum da deneyim bari yeni halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar