Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben de dastingo isimli yeni paticik üyemizin suratına plates topu atmak suretiyle kırmıştım gözlüklerini yıllar önce. fsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 iyi olmuş ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bugun tuvalete dusuruyodum ben, son anda tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben de 3-4 gun once diş fırcamı dusurdum tuvalete. çok üzücü bişi cidden. böle "hayt huyt" sesleri arasında ninca reflekslerimi konuşturmaya çalıştım ama parmaklarımın arasından deliğe düştü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi dis fircasini konusturmaya calisirsan atlar tabi ilk buldugu yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 benim kemik çerçeve de çıt dedi gitti.. ortasıdan takır tukur yere düştü AMAN ALLAM KÖR OLDUM!!! ppaniği yaşadım böyle bi 3-4 sn.. sonra geçti.. allahtan lens de vardı lens (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar