Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın yağlanması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu alnım çabucak yağlanıyor galiba. Mesela dün gece 4.30-5 civarı banyo yaptım.

Sabah kalktığımda elbette tertemizdi alnım, demin elim gene gitti o tarafa ve yağlanmanın başladığını farkettim. (duştan sonra 12 saat geçmiş sadece) Saç diplerinden başlıyor böyle... ufak sivilcelerim de var alnımda zaman zaman yoğunlaşıyor ama normal bir mesafeden baksan görmezsin yani estetik bir kaygım yok o konuda.

Napılır acep var mı bu durumda olup bişeyler kullanan?
Mesaj tarihi:
maske falan filan yapmak gerekiyor geciktirmek için, yağlı cildin çözümü yok malesef. Yüzünü yıkarken kullandığın sabunlara falan dikkat et. Ben yanımda sabun taşıyordum geçen yaz günde 10 defa falan yüzümü yıkıyordum sdf
Mesaj tarihi:
hmm hakkaten yağlıyım ben galiba ergenliğimin son demlerinde fark etmiş bulundum bunu ama iyi olmadı ya :(

neyse ki fazlaca saçım var gürlük bakımından, kel kalmam heralde :D

dediğiniz şeyleri de bi araştırayım. teşekkürler
Mesaj tarihi:
http://4.bp.blogspot.com/_DwZ1lz40Ei8/SqDZtZOsS6I/AAAAAAAAAmg/j9XgxNT9ZhY/s1600/Garnier%2BSaf%2Bve%2BTemiz%2B(2).JPG

bundan alcan, annende varsa geceleri gizlice kullanabilirsinde tabi :p
Mesaj tarihi:
cildim hep temiz, oyle pis yaglı da degil.

bu yasıma kadar da toplasan 10 tane sivilcem ya cıkmıstır ya cıkmamıstır suratımda

saygılar. guzel bayanlara sevgiler.
Mesaj tarihi:
yav said:
(duştan sonra 12 saat geçmiş sadece)

Benim alnım saat başı yağlanıyo sen yat kalk dua et şu haline...

Çözüm ise hacı şakir, kösele gibi yapar anında...
Mesaj tarihi:
haklısın. oyle bir durumun da olabilir. stres yaparsan bu durumu kafana takıp, o da sivilceye sebep olabilir.

rahat ol, diger tavsieleri uygula. zamanla duzelir. takma kafana
Mesaj tarihi:
yas 26

benimde 15-16 yasından beri yüzümün ve saclarımın asırı yaglanma durumu var.Su an biraz azaldi gibi.Yüz temizleyici jeller işe yarıyor birde kolonyalı mendil taşıycan işte yanında;)
  • Yeni Oluştur...