yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yahu alnım çabucak yağlanıyor galiba. Mesela dün gece 4.30-5 civarı banyo yaptım. Sabah kalktığımda elbette tertemizdi alnım, demin elim gene gitti o tarafa ve yağlanmanın başladığını farkettim. (duştan sonra 12 saat geçmiş sadece) Saç diplerinden başlıyor böyle... ufak sivilcelerim de var alnımda zaman zaman yoğunlaşıyor ama normal bir mesafeden baksan görmezsin yani estetik bir kaygım yok o konuda. Napılır acep var mı bu durumda olup bişeyler kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 osbiri bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 maske falan filan yapmak gerekiyor geciktirmek için, yağlı cildin çözümü yok malesef. Yüzünü yıkarken kullandığın sabunlara falan dikkat et. Ben yanımda sabun taşıyordum geçen yaz günde 10 defa falan yüzümü yıkıyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Temizleme yağı var da çok pahalı bişey. Duş al daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yağlı işte cildin , bol bol duş yapcaksın. babamında yağlı cıldı sabah aksam banyo yapıyor adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bir de kel olursan ileride kafan muşamba gibi parlayacak ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 neutrogena'nın anti acne mi ne o tarz bi sabunu var, onunla yıka yüzünü. çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hmm hakkaten yağlıyım ben galiba ergenliğimin son demlerinde fark etmiş bulundum bunu ama iyi olmadı ya :( neyse ki fazlaca saçım var gürlük bakımından, kel kalmam heralde :D dediğiniz şeyleri de bi araştırayım. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 gurluge falan guvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 duj yapmak istiyor sen 10 dolar daha verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_DwZ1lz40Ei8/SqDZtZOsS6I/AAAAAAAAAmg/j9XgxNT9ZhY/s1600/Garnier%2BSaf%2Bve%2BTemiz%2B(2).JPG bundan alcan, annende varsa geceleri gizlice kullanabilirsinde tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benimde cildim cok yaglıdır, seba med sabun kullanıyorum ergenlikten beri 7 sene felan oldu tabi. tavsiyem odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 karaciğer enzimlerine ve kolestrole baktır derim. 300 lere dayanmıştı benm bi ara bende de öle saçma sapan bi yağ çıkışı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 cildim hep temiz, oyle pis yaglı da degil. bu yasıma kadar da toplasan 10 tane sivilcem ya cıkmıstır ya cıkmamıstır suratımda saygılar. guzel bayanlara sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 işte bu yuzden sana yardım edemicem bu konuda. yaşamadıgımdan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yav said: (duştan sonra 12 saat geçmiş sadece) Benim alnım saat başı yağlanıyo sen yat kalk dua et şu haline... Çözüm ise hacı şakir, kösele gibi yapar anında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 @barbu, abazalık daha kötü valla allah gecinden versin ya da vermesin lan niye veriyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 haklısın. oyle bir durumun da olabilir. stres yaparsan bu durumu kafana takıp, o da sivilceye sebep olabilir. rahat ol, diger tavsieleri uygula. zamanla duzelir. takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abaza çık topikimden ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 lafa bak ahahaha. ilkokulda bile daha komplike cumleler kuruyoduk sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yas 26 benimde 15-16 yasından beri yüzümün ve saclarımın asırı yaglanma durumu var.Su an biraz azaldi gibi.Yüz temizleyici jeller işe yarıyor birde kolonyalı mendil taşıycan işte yanında;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kolonya kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 saçınız, yüzünüz yağlanıyor diye sabah akşam banyo yapmayın. vücud daha çok yağ üretmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar