Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telekom/ttnet, hak/hukuk

punishmyheaven

Öne çıkan mesajlar

tamam baslikta zaten hersey celisiyor birbiri ile ama belki aranizda daha once basina gelmis olabilir diye bir maruzatimi acikliyorum;

ttnet 8mbit(49tl) baglantim var ve birde bagli oldugu telefon hatti..

gectigmiz ay ortakoy'den mecidiyekoy'e tasindik ve telefon/adsl nakili icin subat 18 de basvuru yaptik/dilekce verdik..

tahmin edeceginiz uzere nakil islemi henuz gerceklesmedi, (yeni bina) kutu yok, hat yok, bos santral yok gibi bahanelerle gecistirdiler bugune kadar ama apartman ici tesisat hep vardi.. telekom/ttnet ile ayni is saatlerinde calistigimiz icin yuzyuze gorusme imkanimiz olmuyor yetkililerle, telefonda ise kimse yardimci olmak adina birsey yapmiyor herbiri baskasina aktarriyor vs.. gel zaman git zaman derken arkadaslar faturalarini yollarken hicbir zaman gecikmiyor :) vermedikleri hizmetin parasini fatura eden bu arkadaslara ne yapmam gerekir, var midir onerileriniz? bir yasal sureci bu surec icinde gerceklesmeyen islemler icin elde ettigim hukuki haklarim nelerdir gibi..

biktim arkadas, kime ne kotuluk yapmisim da boyle bir belaya bulastiyor yarabbim beni anlamadim yeminle.

gayrettepe telekom mudurlugunde esi/dostu/tanidigi olanlar veya gercek anlamda yardimci olanlara kiyaklarim olacaktir boyle de vaadlerim var biktim cunku, yeter artik..

nasil bir firmasin, nasil bir politikan, nasil bir calisma anlayisin var.. dagda degiliz-ormanda degiliz.. mecidiyekoy'un ortasindayiz off yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

@Xaero; özel msg attim.. sagol.

@Astral; gg sebebi ile daha net tabirlerden kacindigmizdan göndermeleri kendisini katarak yollamak durumunda kaliyorum.. ben sorunum var diyorum sen neye takiliyorsun..

@aykutdmn; abi telekom telefonu baglamadi ki, telefon baglansa internet zaten sorun olmaz-umarim-, kaldi ki sozlesme geregi eylule kadar ttnet te seve seve kalacagiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...