Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Aşk?

Seele

Öne çıkan mesajlar

Pek mutlu son diyemeyiz.

Söyle gelisti olaylar...

Bir dahaki bulusmada olayi bitirme yönünde karar aldim. Bulustuk. Bir bara gittik bisiler ictik. Pat diye konuya daldim. Bizim bir problemimiz var bunu cözmeliyiz. Ne gibi bir problem dedi. Sen benle resmen flirt ediyorsun bunu yapamazsin, bizim amacimiz bu degildi. Niye flirt etmek kötü birsey mi dedi. Hayir ama su an icin durum müsait degil dedim. Ona verdigim kitabi bana vermesini istedim (bulusmadan önce kitabi getirmesini istedim, cünkü kitap kütüphanenin geri getirmezsem para ödemek zorundayim). Kitabi verdi ooo sen plan yapip gelmisin evet dedim dogru. Ben "Seninle bir daha görüsmek istmiyorum" dedim. Fena derecede morali bozuldu, aslinda benimde, boktan bir durum ve baya sert konustum. (Aranizda vay öküz vay diyenler olabilir). Ve orda bi hata yaptim kalkip gitmeliyimdim.

Bu olay üzerine daha derinlemesine konusmaya basladik. Olay bir noktandan sonra koptu artik. Ben Skype tarzi bir programla görüselim dedim. illa birbirimizi görmeye gerek yok. Oda öyle olmaz ben seni görmeliyim dedi. Bunun üzerine ikinci bir öneri yaptim kamera ac öyle görselim dedim. Bunuda kabul etmedi beni canli karsinda görme istedigini söyledi. Kiz arkadasim olup olmadigini felan sordu (onunda ciktigi biri yok benimde). Ordan cikip eve biraktim. Bu Persembe benim oturdugum yere geldi dans festivaline gittik. Iki arkadas daha vardi Couple's Day yaptik bir nevi. Cuma günüde tüm bendeydi. Bana fena sekilde TR kizi muamelesi yapiyor elini bile vermiyor. Ama aksam Trene bindirirken bir öpücük alabildim. Bugün yine bana gelecek aksam yemegi ve sinema var programda. Henüz ismini koymadik. Cikiyoruz demek sanirim biraz yanlis olur. Official bisi yok yani su durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...