QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Llama said: bir erkekle yaşıyorsa işi çoktan bitmiş geçmiş ola aboooooooooooo teessuf ederim bu neee??? bu neğğğ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gönül dediğin nedir ki zaten.Hop bunda hop şunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 said: . O çocuk kızın en iyi arkadaşının sevgilisi bir, ikincisi zaten çocuk sonradan gay çıktı kızdan da geçenlerde ayrıldılar Oha ! adam gay ve bir kızla çıkıyor öyle mi? helal olsun abime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bir kiside olayin devamini merak etmemis. Neler oldu neler. Haydi bakalimmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 geri bildirim yaptığına göre mutlu son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çıkıyosunuz abi ne olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Pek mutlu son diyemeyiz. Söyle gelisti olaylar... Bir dahaki bulusmada olayi bitirme yönünde karar aldim. Bulustuk. Bir bara gittik bisiler ictik. Pat diye konuya daldim. Bizim bir problemimiz var bunu cözmeliyiz. Ne gibi bir problem dedi. Sen benle resmen flirt ediyorsun bunu yapamazsin, bizim amacimiz bu degildi. Niye flirt etmek kötü birsey mi dedi. Hayir ama su an icin durum müsait degil dedim. Ona verdigim kitabi bana vermesini istedim (bulusmadan önce kitabi getirmesini istedim, cünkü kitap kütüphanenin geri getirmezsem para ödemek zorundayim). Kitabi verdi ooo sen plan yapip gelmisin evet dedim dogru. Ben "Seninle bir daha görüsmek istmiyorum" dedim. Fena derecede morali bozuldu, aslinda benimde, boktan bir durum ve baya sert konustum. (Aranizda vay öküz vay diyenler olabilir). Ve orda bi hata yaptim kalkip gitmeliyimdim. Bu olay üzerine daha derinlemesine konusmaya basladik. Olay bir noktandan sonra koptu artik. Ben Skype tarzi bir programla görüselim dedim. illa birbirimizi görmeye gerek yok. Oda öyle olmaz ben seni görmeliyim dedi. Bunun üzerine ikinci bir öneri yaptim kamera ac öyle görselim dedim. Bunuda kabul etmedi beni canli karsinda görme istedigini söyledi. Kiz arkadasim olup olmadigini felan sordu (onunda ciktigi biri yok benimde). Ordan cikip eve biraktim. Bu Persembe benim oturdugum yere geldi dans festivaline gittik. Iki arkadas daha vardi Couple's Day yaptik bir nevi. Cuma günüde tüm bendeydi. Bana fena sekilde TR kizi muamelesi yapiyor elini bile vermiyor. Ama aksam Trene bindirirken bir öpücük alabildim. Bugün yine bana gelecek aksam yemegi ve sinema var programda. Henüz ismini koymadik. Cikiyoruz demek sanirim biraz yanlis olur. Official bisi yok yani su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Abi 2. gün ağlamak nedir peki? Ben olsam çok tırsardım ve kaçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 said: Hangi erkek kiz arkadasini baska bir erkekle saatlerce bi cafede oturmasina izin verir. Gerci amac flirt degil, ama yinede hic kimsenin böyle birseye izin verecegini düsünmüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Seele said: Ama aramizda biraz mesafe var 45 dakka yol gitmem lazim ve maddi acidan beni zorluyor acikcasi. kanka naber metro biletine girelim istersen beraber yakalanırsak birbirimize paslarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cok kötüsün kalb kiran cons. acimasiz cons. adriana lima#yi görünce gözleri yasaran cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 1 sent düşürünce yerden alan cons :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 mevzu noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 spor yapmaya gidiyorum anlatirim özelden sonra kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu saatte ne sporu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fitness'a gidiyorum kadinlar bu saatte geliyor sakin sessiz oldugu icin. off allah beni kahretmesin issiz adam gibi oldum. hadi kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adam stalker çıktı. kesin mcfite gidiyosundur ucuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gece 12 de kadınların gittiği spor salonu.. travesti olmasınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kıza noldu bilmiyorum ama evlenecek erkek arıyormuş. kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Hemen kes at. Büyüdükçe o seni keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar