Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 peki takımlar bellimi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yankının tel sende yok muydu ya vardı birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 takımlar daha belli değil 16 kişi netleşince kurmaya çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yer kalmadı sanırsam bana neyse cumartesi işim yok sanırsam o saatlerde screwy de telefonum var bi alo dersiniz gelirim lazım olursa adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 cavanagh fizban tolga khelben holy screwy(kaleci) balon konn babacum(kaleci) kaspar wishmaster sixoms dreagloth shagrath mysterious esh(belki) yedekler lucifel tnkt mulgear hotdog saygın gelemiyor, mysterious kadroda yankıdan haber kaldı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 screwy e gol atmak zor zanaat abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 1/babacum-fizban-kaspar-cavanagh-tolga-wishmaster-esh-holy 2/screwy-balon-konn-dreagloth-sixoms-mysterious-shagrath-khelben şöyle bir kadro önerisinde bulunuyorum, ne dersiniz esh gelmeyebilir ama yerine adam buluruz, gelecek adama göre de kadroda değişikliğe gidebiliriz, ama kadrolardaki en sağlam adamlar düzeyinde birisi gelmez onun yerine o yüzden esh'in yerine gelecek kişi de o kadroda olabilir, dengeli gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Eh güzel kadro,baya yük binecek bana ama idare ederiz :D geçen günkü 100 dakikalık maçtan sonra derman kalmış mı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dreagloth said: Ben Ankara`ya gidiyorum. abi sercan gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben geliyor diyorsam geliyor "maça geliceksin, o kadar!!!" dedim planlarını değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gecen gunku golden sonra bakalım aynısından atabılcekmıyım emrah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 o golden bi tane daha atarsan tolga sahayı terkedip gider söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kadrolar güzel olmuş. bizde emrah biraz at fink'e durumunda olabilir zaman zaman ama dengeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 emrahı ben durdururum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 güvenç heran herşey olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mysterious ve shagrath tarzınız nedir abi nerde nasıl oynarsınız ya da bilen biri varsa söyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben biliyom ikisini de shagrath defans, mysterious ortasaha/forvet cüsseli fizikli adamlar ikisi de çok hızlı değiller ama çok yavaş da değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sanki karşı takımda defans eksik gibi geldi liberolar var ama. sizin takımda yani güvenç. ama siz bilirsiniz. onun dışında da dengeli bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ama baktım da tekrardan ona bile gerek yok ya. dreagloth dmf oynar sixoms daha ileride oynar. khelben'le ben de gerideyiz zaten. dreagloth yorulunca geriye gelir biz dmf oluruz falan . sizin takımda da tolga ve esh var zaten. esh gelmezse defans aktarımı olucak sizin takıma yani öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben ofansif defansım abi geride değilim adfhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ohooo beni tahrik etme şimdi :D edit: yani ben de çıkarım her türlü o zaman manasında dedim o tahriki. maç arefesi yanlış anlaşılmalara şey vermiyelim, neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 balon naber abi? bizim de itü'nün basket maçı var o gün yoksa izlemeye gelmek çok isterdim ama gelebilirim belki belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bizim takımda kim gol atacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hadi golü sen atıyorsun diyelim.. onuru ilhanı kim tutacak? beni ciddiciddi wakabayashi fln sanıyorsunuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar