BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 BabacumMostors said: o kadar da minyatür değil ya hentbol kalesi kadar işte yok demek istediğim ordaki kaleler minyatürdür değildi. 5 vs 5 oynancaksa minyatür kale mantıklı oynamak demek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Maç var bjk'nin gelmek isterdim bu sefer çok fazla ama gelemicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 turnuva güzel olur bence de. 5 erlik iyi, az geliyorsa 6 şarlık takımlar kurarız. 3 saat almamız lazım ama herkes birbiriyle bir maç oynar lig gibi böyle, mis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 paticik devler ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 turnuva güzel fikir ama bence kurallarını doğru belirlemeliyiz :)yoksa cidden kan çıkabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kan çıkacaksa screwy benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bence turnuvadan önce adam bulalım. gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Sercan bey dün telefondan döşedim onca wot'i o yüzden virgülden sonra boşluk falan hiç kasamadım.. :D Kusura bakma ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dreagloth said: Kan çıkacaksa screwy benden.aeueahuheauh kartlarını dogru yere oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Şuan gelme potasındakiler: fizban tolga tnkt mulgear khelben holy cavanagh(belki) screwy bitchofbat(belki) balon konn lucifel ildeniz kaspar wishmaster shagrath fde bu haliyle 17 kişi oldu. daha ulaşılamayan bir sürü adam vardır tabi buraya yazmayan pha falan..onlarla beraber daha da artar kişi sayısı.Haftanın ilerleyen günleriyle beraber yan çizmeye başlayan arkadaşlarla kadro 16'ya ya da 18'e tamamlanabilir. Aksi takdirde ya turnuvaya çeviririz ya da klasik kural olarak eskilere öncelik verilir de normal maç yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 17 kişi var zaten orda bari 10v10 yapalım 3 adam daha alıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 saracoğlunu kiraladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 turnuva falan yalan ya, 8v8 yapalım adam gibi. saygın gelecem demisti ama, dürteriz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ben Ankara`ya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Evet,başta seni yazmamıştım,geliyorum dememiştin çünkü.Sonra baktım muhabbetlere katılmışsın falan geliyordur herhalde dedim.Sileyim o halde seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 8v8 maximum olabilecek rakam gülbahçesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Son maç 9v9 oynandı ve çok da sorun olmadı ama ben de 8v8 oynanması taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 9v9 sorun oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 9vs9 da daha çakılı oynanabiliyor bence 8vs8 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Seren benden olsun bu maç, Bobo sevinci yapmak istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dun gece cıddı rahatsızlandım..gelmeye calısıcam ama cok ağır soğuk almısım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tolganın title (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 böyle title'ı olan adam haklıdır, ben o adamdan olmak istiyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tolga da 5 senenin ardından bu başlığa atmış ilk mesajını ahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İyice iyileş de gelmezsen canın sağolsun Shag :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar