simit Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dasaaa said: yok onu sınırdan atmaya kimsenin gücü yetmez. bi nevi acan simit gücü ile bulunduğun bölgede altgeçitler, kavşaklar yapma yetkisi veriyor o yüce insanın görüntüsü bile. Yardimi esirgemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Coder said: gelde sen bağlanma bacım Arka sayfalarda kalmasin. (tu) O kadar alakasiz duruyorsunuz ki afedersiniz. Ama yine de hayirlisi olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bir de kişisel yaklaşmayın olaya.. ülkeniz için feda edin kendinizi.. ülke insanı içanadolunun ve doğu anadolunun kalın dolma parmaklı, aşırı kıllı, kaknem insanları yüzünden çirkinlikten kırılmakta.. şimdi ki makyaj tekniklerine rağmen gizlenemeyen bu çirkinliği elbetteki hepiniz biliyor, görüyorsunuz. zamanında ibrahim tatlısesin yanında sahneye çıkan bi kadın vardı misal. onca operasyona ve makyaja rağmen iğrenç bişidir kendisi.. bunun sebebi gen havuzunun darlığı olabilir. dışarıdan getireceğiniz yabancı takviyerle bu sıkıntının çözülmesinde siz de yardımcı olabilirsiniz. melez ırk genellikle güzel ırktır. kendi içine kapalı ırk ise aborjinler gibi oluyor işte bugün ülkeniz için üzerinize düşen görevi yapın ve yabancılarla evlenip, 3çocuk yapın! [hr] *çaşıt olduğu için banlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 dasaaa said: bir de kişisel yaklaşmayın olaya.. ülkeniz için feda edin kendinizi.. ülke insanı içanadolunun ve doğu anadolunun kalın dolma parmaklı, aşırı kıllı, kaknem insanları yüzünden çirkinlikten kırılmakta.. şimdi ki makyaj tekniklerine rağmen gizlenemeyen bu çirkinliği elbetteki hepiniz biliyor, görüyorsunuz. zamanında ibrahim tatlısesin yanında sahneye çıkan bi kadın vardı misal. onca operasyona ve makyaja rağmen iğrenç bişidir kendisi.. bunun sebebi gen havuzunun darlığı olabilir. dışarıdan getireceğiniz yabancı takviyerle bu sıkıntının çözülmesinde siz de yardımcı olabilirsiniz. melez ırk genellikle güzel ırktır. kendi içine kapalı ırk ise aborjinler gibi oluyor işte bugün ülkeniz için üzerinize düşen görevi yapın ve yabancılarla evlenip, 3çocuk yapın! [hr] *çaşıt olduğu için banlanmıştır. ayakta alkışladım. kutlarım. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 aşık oluyosun olmamalısın gelip burda insanlara danışıyosun. danışılacak bişi olsa içim yanmazda "aşk" diyosun kitapmı ders gibi çalışacaksın. yaşıyacaksın bu kadar basit. oluruna bırakacaksın aşık olursanda sonuçlarına katlan. burdan ders alarak ne gibi bi sonuca varabilirsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bizim international dep. yurtta taylandlı bi arkadaşımız vardı, taylandlılara laf atanları görünce linkliyim. niye yapıyosam sdf http://www.facebook.com/miz.Z.Zita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aşık olmamalıyım mamalıyım mama ella e e under my umbrella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tatu yapmak ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 noldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kardeşler haber iyi, biraz daha iyi oturdu kafamda bişeyler, denemeye karar verdim.Kızla da konuştum istiyormusun türkiyeye gelmeyi diye, çok sevindi sen nereye istersen oraya gelirim ben dedi.Türkiyede bi türkçe okuluyla konuşuyorum şimdi sanırım oradan kursa yazdıracam(türkçe öğrenmeyi çok istiyordu) öğrenci vizesiyle 4 aylığına gelecek.4 ay sonunda karar verecem daha kalmasını istiyormuyum yada artık kadınım budur onunla yaşlanacağım diyeceğim. Bu arada ben söylemeden müslüman olmak istiyorum dedi, dedim benim böyle bi isteğim yok ama istersen sana anlatırım müslümanlığı detaylıca müslüman olmak istersen senin seçimin dedim. Annemle konuştum biraz anne durum böyle böyle ne düşünüyorsun diye, olm al gel deneyin biraz baktın uyumlusunuz istiyorsunuz neden olmasın dedi. Kısacası işler iyi mutluyum huzurluyum. Hakkımızda hayırlısı PS : fotoğrafa alakasızsınız diyen arkadaşa teessüf ederim :) ne tarz bi alaka bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Coder said: Bu arada ben söylemeden müslüman olmak istiyorum dedi, dedim benim böyle bi isteğim yok ama istersen sana anlatırım müslümanlığı detaylıca müslüman olmak istersen senin seçimin dedim. bu ne lan PAHAHAHAHAH PAHAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 müslümanlığpın detayları kısmına takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 musluman olmak istiyorum dediginde, ben budistim deseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 budist olma manita yapamıyosun. estel yüzünden oldum ben bırakamıyomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok ben satanistim diyecektim yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahah ne guzel hikaye yaw film gibi cidden, valla is ciddiye binerse hayirlisi olsun ne diyelim, pati uyesi yap bari turkiyede ne var ne yok ogrenir burda, hatta kisa zamanda tl;dr acildi aa fakirlere bak fln demeye bile baslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ha bide kiz turkceyi tamamen sokmeden basligi degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ehehe bişey olmaz bunları ona da söylüyorum, seni seviyorum ama toplumunuzun alayı böyle olduğundan güven sorunum var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dasaaa said: bir de kişisel yaklaşmayın olaya.. ülkeniz için feda edin kendinizi.. ülke insanı içanadolunun ve doğu anadolunun kalın dolma parmaklı, aşırı kıllı, kaknem insanları yüzünden çirkinlikten kırılmakta.. şimdi ki makyaj tekniklerine rağmen gizlenemeyen bu çirkinliği elbetteki hepiniz biliyor, görüyorsunuz. zamanında ibrahim tatlısesin yanında sahneye çıkan bi kadın vardı misal. onca operasyona ve makyaja rağmen iğrenç bişidir kendisi.. bunun sebebi gen havuzunun darlığı olabilir. dışarıdan getireceğiniz yabancı takviyerle bu sıkıntının çözülmesinde siz de yardımcı olabilirsiniz. melez ırk genellikle güzel ırktır. kendi içine kapalı ırk ise aborjinler gibi oluyor işte bugün ülkeniz için üzerinize düşen görevi yapın ve yabancılarla evlenip, 3çocuk yapın! [hr] *çaşıt olduğu için banlanmıştır. arkadan bi braveheart müzii versenize bana -sons of scothland!! herkez kendini kurtarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 tatu arada kaynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit said: Coder said: Bu arada ben söylemeden müslüman olmak istiyorum dedi, dedim benim böyle bi isteğim yok ama istersen sana anlatırım müslümanlığı detaylıca müslüman olmak istersen senin seçimin dedim. bu ne lan PAHAHAHAHAH PAHAAAA cihad ve şeytan taşlamak falan gibi sosyal aktiviteler ilgisini çekmiştir belki niye puhahaha diyorsunuz. hangi din böyle bir action vaat ediyor gösterin bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit said: budist olma manita yapamıyosun. estel yüzünden oldum ben bırakamıyomda Ahahahahahahahahahahah :D Burdan Reha'ya sevgilerimi iletiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 resme bidaha baktımta bu işin içinde bi bit yeniği var kesin böbreklere ditkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 DueLisT said: tatu arada kaynadı olm kaile alsanıza adamı adam açığımı yakaladı bana laf sokacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tatu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar