copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 nileppezdel said: copry said: aferin kankasınız da şurda adamın sorununu çözmeye çalışıyoruz Çözebileceğin bir sorun değil de zaten sadece 2 mesajda var dikkat edersen msn'e çağırdı hızlıca. Yani aferin laf sokabiliyosun da şurda adamın sorununu çözmeye çalışıyoruz :) ben dartanianla samimiyetime dayanarak öyle bişey yazdım sorun çözmek değil belki ama paylaşmak diyelim her ne yapıyosak ya da her ne yapmamız gerekiyorsa işte. yoksa isteyen istediğini yazsın beni ilgilendirmez takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 susun lan irem,ege fururum ha. arkadaşa yardım hadi go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: Coder said: ben sabah kalkıp yüzüne baktım mı yüzümde salak bi gülümseme yapacak birisiyle yaşlanmak istiyorum.. o yüzden mantık evliliği pek benim yapacağım iş değil.. bi de mantık derken; kariyerli, anadan babadan zengin vs.. genelde kasıt, çok şükür öyle bişeye ihtiyacım yok. kendi yağımızda kavuruluyoruz mantık evliliğinden kastım iyi anlaştığın kendine uygun bulduğun "kültürlerin daha uyuştuğu" birisi bak süper bi noktaya değindin.. abi türk kızlarının namus sadakat vs.. leri süperdir ki bayılırım.. kıskançlıklarından bi de şu dünyanın son kadıyla konuşuyorsun ayağını denk al tavırlarından nefret ederim.. taylı kızların nefret ettiğim yönünü söyledim zaten ilk başlıkda.. ama geri kalan herşeyleri tamamen süper. sigaram bitsin gider marketten alır gelir. mesela sıkılırım bazen derim git şimdi sıkılmayayım senden, tamam canım der gider bozulmaz.. zaten ruh geyşa, dün kız tırnaklarımı biraz uzun gördü özür diledi, akşama hemen kesecem dedi.. yani ben iki kültürde de çok sevdiğim yanları var.. ben bu kızla tamamen fitim herşeyiyle tamamdır.. zaten bebek gibide hatun her türlü yaşlanırım bu kızla.. tek tek ve en büyük sıkıntım yüz yılın oskarlık oyunuyla mı karşı karşıyayım.. yani bu kıza güvenebilirmiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: pek bi yararını göremedim ben şahsen sen yolda takılıp düşünce yerde mi kalıyorsun abi? yoksa kalkıp yoluna devam mı ediyorsun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 nasıl bu kadar iyi tanıyosunuz taylı kızları :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kodçu said: abi türk kızlarının namus sadakat vs.. leri süperdir ki bayılırım ahah bu nasıl bir genelleme. aksine türk aile yapısı kadar çelişkiler ve ikiyüzlülüklerle dolu saçma sapan bi yapı daha yoktur herhalde. bu "x kızları" şeklinde genellemelerle değil de, birer birer insanların kendileriyle alakalıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Dartanian said: susun lan irem,ege fururum ha. arkadaşa yardım hadi go go go arkadaşım allah rızası için bi yürü git şu topicden, troll desem komik değilsin.. sadece rahatsızlıksın... lütfen ciddiyim git bu topicden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dini inancın ne durumda veya aile ilişkilerin ne durumda bunları bilmiyorum fakat bunlarda önemli şeyler.. az bi ihtimal olsada o tavırlarda bi türk kızıda bulabilirsin belki.. yani benim tek dediğim düşün bu önemli bi konu..ben kafama eseni yapmayı çok severim fakat bu öyle bi konu diil.. o yüzden kaptırma kendini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 wastyrx said: sdeceokuyangenç said: pek bi yararını göremedim ben şahsen sen yolda takılıp düşünce yerde mi kalıyorsun abi? yoksa kalkıp yoluna devam mı ediyorsun? :P bu konuda yerde kalmayı TERCİH ediyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Coder said: Dartanian said: susun lan irem,ege fururum ha. arkadaşa yardım hadi go go go arkadaşım allah rızası için bi yürü git şu topicden, troll desem komik değilsin.. sadece rahatsızlıksın... lütfen ciddiyim git bu topicden. Birader bişey demedik editledim yardım edin trolle dönüşmesin 2li dialogdan dedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 "kız kaçıran" said: kodçu said: abi türk kızlarının namus sadakat vs.. leri süperdir ki bayılırım ahah bu nasıl bir genelleme. aksine türk aile yapısı kadar çelişkiler ve ikiyüzlülüklerle dolu saçma sapan bi yapı daha yoktur herhalde. bu "x kızları" şeklinde genellemelerle değil de, birer birer insanların kendileriyle alakalıdır bence. bak bunda doğru söylüyorsun.. tabiki herkezin olduğu gibi benim kendi deneyimlerim var o gördüğüm deneyimlerle kendim genelliyorum.. bana denk gelenlerin geneli böyle bi itibağ bırakmış diiyebilirim.. körü körüne genellememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kaç yaşındasın coder evlilik falan diyosun ? hani bilmiyorum da sanki yaşın da önemi var 'carpe diem 'diyebilmek için. demiş bulundum gerçi de geri alabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 türk aile yapısı diye bişey kalmadı her türlüsü var artık.. benim tercihim hem modern fakat bayramlar gibi ailede kopukluk olmasını engelleyen şeylere önem veren bir aile olur...kendi görüşüm,yaşam tarzım neyse o yani,aile önemli edit: yorumlarımda bazen gerizekalılık sezebilirsiniz..o ifade eksikliğidir ders+kafein den kaynaklı kusura bakmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben evlen demiyorum lan sakın! :O ama tay kızları şeele beele diip belki hayatının aşkısını kaçırma diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 taylı kızlar bed mi ? hani fransızlardan farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: dini inancın ne durumda veya aile ilişkilerin ne durumda bunları bilmiyorum fakat bunlarda önemli şeyler.. az bi ihtimal olsada o tavırlarda bi türk kızıda bulabilirsin belki.. yani benim tek dediğim düşün bu önemli bi konu..ben kafama eseni yapmayı çok severim fakat bu öyle bi konu diil.. o yüzden kaptırma kendini bence müslümanım, budizme saygı ve hayranlığım vardır.. kızın dini beni değil onu bağlar ben dinimi anlatırım isterse geçer.. ailemde moderndir öyle şeylere değil bireye önem verir. abi bak sen hep farkında olmadan tam konun göbeğine vuruyorsun. ben işin garibi aramıyorum hani bu kızla evlenilir mi lan dur bi yumurta kırdırayım becerebiliyor mu gibi bi havam yok.. yani evlilik işin bi kısmı benim derdim aşık olmak ile alakalı.. yani önemli olan şey duygu kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 copry said: taylı kızlar bed mi ? hani fransızlardan farkı ne? fransa kadın egemen bir toplum olmadığı için çok fark oluyor inan.. %15 i erkek olan bi ülkede kadın olmak nasıl bir rekabet bi düşünsene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yaşa göre o iş duygu kısmıyla kalıcakmı ama ? bide o var.. yani bi yerden sonra iş o olaya giderse dönüşüde olmaz =) dinide şu yüzden örnek verdim...çocuk yetiştirme ve belli ibadet şekilleri (ramazanlar bi ailede önemlidir bana göre mesela =) hani öyle çok etkilemezde belki kendimden yola çıkarak yorum yapıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 o senin elinde değil yalnız aşık olmak veya olmamak . bi olursun kalakalırsın öyle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bence kesinlikle aşık olmak bi insanın elindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: bence kesinlikle aşık olmak bi insanın elindedir edik: hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu merak ediyorum bazen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kendi dünyamda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 aşkın ömrü 3 yıl diye bir laf varya , işte o laf abartı 1 yıl bilemedin 2 yıl sonrası alışkanlık. yani istiyosan aşkını yaşa sonra baktın kafana uymuyo , ailene uymuyo, sana uymuyo , yol verirsin gider. şimdi sıcağı sıcağına gaza gelip yanlış karar verme olasılığın çok yüksek. şimdilik akışına bırak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hemen aradan çıkar ilk evliliği.. kral bi hocamızın da dediği gibin "insan mutluluğu ikinci evliliğinde buluyor, o yüzden bir an önce birinci evliliği halledin aradan çıkarın" hallet gitsin.. sonrasında hangi ülkenin yasaları nafaka konusunu daha az sallıyorsa orada boşanırsın belki hem.. var mı öle bi yasa, dediğim geçerli mi bilmiyorum gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 copry said: kaç yaşındasın coder evlilik falan diyosun ? hani bilmiyorum da sanki yaşın da önemi var 'carpe diem 'diyebilmek için. demiş bulundum gerçi de geri alabilirim =) 28 yaşındadım.. "carpe diem" tamamen fit bana geri almana gerek yok.. güzel tabir severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar