karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Eski arkadaşım Faust'un twilightmanor.net ile konuşması sayesinde açılan,meşhur bir yabancı site olan www.emuresource.com yani bilinen adıyla www.twilightmanor.net ( bu site tüm emulatorleri toplar bir nevi TheCoder'ın bi aralar açtığı uodevelopers'in biraz daha gelişmişi ) artık türklerede forumlarında bir bölüm açtı.Türk Developerların var olduğunu,neler bildiklerini yabancılara göstermek için hemde bir tartışma alanı olarak kullanabileceğimiz bu alanda emulatörleri tartışıp,script yardımlarında bulunup,UO haricine giren her türlü konuyu konuşabilirsiniz.Umarım twilightmanor.net gibi büyük bir kuruluş bilge türk developerlarını tanır.Kayıt olmak için : http://www.twilightmanor.net/board/profile.php?mode=register Turkish Discussion'a girmek için: http://www.twilightmanor.net/board/viewforum.php?f=17 Öneri olarak kayıt olurken dili türkçe seçmeyi birde forum teması kötüyse subsilveri seçin derim.Hepinizi bekleriz. ( kafam biraz karışık yazılarda anlaşılmayan yerler olabilir ama genel olarak mantığını anlattım işte :p )[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Çok süper gerçekten gelecek olan bir bölüm olacak girişelim arkadaslar Hüncuuuuum !!![signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hadi bakalım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 heheh :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 üye olalım hemen :) iyi bir topluluk olur inşallah.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 işallah böle Tcp ip nin bahsettiği gibi öyle developerlar takılmaz :) işallah[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bende ordayım coşturucam sizi :D[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Orasıda boyle olcaksa hic gitmeyelim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bir gir bak mesala, gidişat'ı değiştir. Sevgi yumağı olalım. :horace:[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Burda neysek ordada oyuz sonucta burda daha kendimize ceki duzen veremedik orda farklı davranıcagımızı sanmıyorum acıkcasi ama denemeden de bilinmez Hadi Hayırlısı bakalim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 'elite' adamlar takılıyor desek :P yok yok, elite laflarıyla ortalığı karıştırmak istemem. fakat kaliteli bir gidişat var...[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 inş güzel bir ortam olur dileğiyle ..[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Çok güzel bir gelişme gerçekten bu topic okuyunca nerede ise duygulandım ama üye oluo girince bazı nickleri gorunce üzüldüm açıkcası :( sonunu iyi göremiyorum.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 mesala dostum?[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hepppinizi seviyorum bo$verin.. hayırlı ossun..[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ne güsel , en güselide biz orda türkçe yazıcaz adminleri malo malo yazılara bakıcak komedi olucak :D * banane kardeşim türkçe öğrensinler *[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 alın size eleştiri bunun internet bolumunde acılması gerekmezmiydi uoyla alakalı olsa bile :) maksat gıcıklık olsun ehu[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Güzel...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 şaka gibi ya.. şimdi de yabancılara sarmış adam. dili ingilizce olan bi forumda ingilizce bilmeden nasıl admin olunuyomuş onu da çözemedim, türkçe bölüm açılmasını hiç çözemedim, bu kadar nasıl destek geldi onu hiç çözemedim...[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tazma :D bak adam admin oldu kursağında bırakma bırak sevinsin yaşasın :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Hayırlı olsun![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 31 Temmuz 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 farkı olmaz belki 2 ay yada 3 ay sonra orada topic açarsınız gene yok "amenteste edit" yok "nebula neden kapalı biliyonuzmu" ... zihniyet değişmeli önce yoksa mekan değişmiş zaman değişmiş hiç farkı yok ek olarak zaten kendini geliştirmeye calısanlar, burda sidik yarıştıran değilde script miş mul editmiş kısacası uo developerlıgı konusunda bilgisini artırmak isteyenler zaten hangi ortamlarda bulunup nereden ne ogrenecegini bilen kişiler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Erutan, 31 Temmuz 2004 03:08 tarihinde demiş ki: tazma :D bak adam admin oldu kursağında bırakma bırak sevinsin yaşasın :) erutan supersin kardes bırakalım sevinsinler dimi ??? biz burda takılıyoruz onlara yetmemiş burası gitmişler başka yere adminiz diyede geziniyorlar birde reklam yapıyorlar görüyorsun degilmi??[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Gurur verici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Dynamic guzel soylemiş hem paticik in suyumu cıktı oturun oturdugunuz yerde :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar