Heimdall Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 şimdi arkadaşlar şöyle bi sorunum var. yeni aldığım philips dv3360 dvd player sadece fat32 hdd'leri okuyor. benim harici sabit diskim ise ntfs. içindeki dosyaların boyutu çok fazla olduğundan yedeklemekle uğraşmak istemiyorum. dosyaları silmeden bu harici diski fat32 yapmak mümkün müdür acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fat32 den ntfs oluyor format atmadan ama ntfs den fat32 olmuyor diye biliyorum ben edit: cem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 PC 101 şöyle bi metaforla anlatiim sahip olduğun bir apartman var ve bunu yıkıp yenisini yapmak istiyosun ama binayı boşaltmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 peki teşekkür ederim. @spiders_danger, cemin arkadaşıyım ben, account almaya üşendim onunkiyle yazdım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 cmd'yi açıp convert d: /ntfs:fs yazınca olması lazım fakat fat32 üzerinde 4gb den büyük boyutta dosya yazılamaz. Öyle dosyaların varsa gider mi kalır mı bilmiyorum. Bir de bu işlem acaip uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hedegog said: PC 101 şöyle bi metaforla anlatiim sahip olduğun bir apartman var ve bunu yıkıp yenisini yapmak istiyosun ama binayı boşaltmadan. Metafor yanlış, bilgi götünden sallama. Genwa'nın söylediği gibi yapılabilir ayrıca partition magic kullanarak da iki tıkla yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 metafor yanlis. komut da yanlis. donus fat32 den ntfs e olur, tersi gecerli degil. ucuncusu, hadi boyle bisey olsaydi dahi komut da yanlisdi. uzun da surmuyordu. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Emin değilim ntfs to fat32 ama tam tersi işlemi kullanarak 700 gb dolu harici diski çevirmek 6 saatten fazla sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ben Fat32 den NTFS'e çewirmek istiorm kodun doğrusunu bilen arkadaş varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,4489595,4489784#msg-4489784 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 How to convert a FAT volume or a FAT32 volume to NTFS Note Although the chance of corruption or data loss during the conversion is minimal, we recommend that you perform a backup of the data on the volume that you want to convert before you start the conversion. To convert an existing FAT or FAT32 volume to NTFS, follow these steps: 1. Click Start, point to All Programs, point to Accessories, and then click Command Prompt. 2. At the command prompt, type the following, where drive letter is the drive that you want to convert: convert drive letter: /fs:ntfs For example, type the following command to convert drive E to NTFS: convert e: /fs:ntfs Note If the operating system is on the drive that you are converting, you will be prompted to schedule the task when you restart the computer because the conversion cannot be completed while the operating system is running. When you are prompted, click YES. 3. When you receive the following message at the command prompt, type the volume label of the drive that you are converting, and then press ENTER: The type of the file system is FAT. Enter the current volume label for drive drive letter 4. When the conversion to NTFS is complete, you receive the following message at the command prompt: Conversion complete 5. Quit the command prompt. http://support.microsoft.com/kb/307881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara. bide vista izin vermio gibi bişey dedi arkadaş doğrumudur..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yanlistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 LaRRy said: teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara. bide vista izin vermio gibi bişey dedi arkadaş doğrumudur..? Command console'u Run As Administrator diye aç sağ tıklayıp öyle bi sorun olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 @cd- peki teşekkür ederim.. zaten pc run.dll32 error ü veriyo bu aralar ondan bütün programları run as administrator diyerek açabiliorm ancak =) yakın zamanda format atıp atmışken 7 yükleyip kurtulucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar