UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Evet arkadaslar ben yasım daha 16 ama uo konusunda olcukca bılgılıyım ve bu ısın yasla alakalı oldugunu sanmıyorum.Sorumluluklarını bılen herkes gorevını basarıyla yerıne getırır.Eger bıldıgınız staff alan bı shard varsa buraya yazarsanız sevınırım.Sansımı denemek ıstıyorum..:)[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben yaşım daha 16 ? koskoca herif olmuşun ne kadar saçma daha yaşım 16mış ahauah 40 olcak hali yok ya.UO oynayanların,staffların %60'ı 16 yaşında fln zaten.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Server Sahibiyim Yasım 17 server sahibi arkadaslarım var yasları 16-17-18 daha üstünü göremedim Uo teenage takılıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 15 yaşında server sahibi var siz ne diyorsunuz. 15 yaşındaki bir çocuğun ne kadar sağlıklı "oyun yönetebileceğini düşünüyorsunuz"... Ben düşünmüyorum... Biraz extra large...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yaş ile alakası yok bu konuların. Size en büyük örnek, Baggio.. Ancak bu şekilde biyerlere girebileceğini sanmıyorum. İnsanlar tanımadığı insanları bu şekilde yazılarına bakarak serverlerine almazlar.(şahsen ben almam)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yetkili olmak için shard aranmaz, shard arar ve bulur seni.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben şahsen 15 yaşındaki birini ne staffa alırım nede açtığı serverda oynamam. Tabi bu kşiseldir , 4 - 5 senelik uo hayatımda gördüklerimden ve izlenimlerimdendir... Herkesin fikri başka olabilir lafım olmaz.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Dalamar onyargılı yakla$mamak lazım bu konularda adamına gore deği$iyor tamamen 15 ya$ında bir ki$inin açtığı shard çoğu sharddan iyi olabilir. Birde staff olmak için boyle topic açmakda yersiz shardlara mail atarsınız ihtiyacınız varmı vb.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben 14 yaşındayım...[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordHeartus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence uo nun yasla degil ruhla alakası var.her genc ruhlu ilgilenir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 YAŞLA manyak alakası var. ne derseniz deyin 14 yaşında birinin (genelde velet diye çağırılıyorlar) sağlıklı yöneteceğine inanmıyorum. MUTLAKA edit, kayırma vs. gibi şeylere yöneliyorlar... ben yapmadım falan da demeyin, sizin suçunuz değil zaten. yaşınız gereği bazı şeyleri göremiyorsunuz ama oluyor. bu arada ben çok mu büyüğüm, hayır ben de 17 yaşındayım ama 3 sene müthiş büyük bir fark bilirsiniz işte yetişme dönemi... 15 yaşında shard açan baggio örnek gösterilmiş, nebula ilk kurulduğu zamanda yönetim çok mu iyiydi sanki? hiç mi edit yoktu? ben bilmiyorum ama vardır diye tahmin ediyorum, neyse...[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bilmiyorum taz o kadar küçümseme bende 15 yaşındayım 2 yaş önemli bir farkı belki öte yandan büyüklerimden daha olgun davrandığım zamanlar oluyor.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: FRP_Master, 30 Temmuz 2004 00:27 tarihinde demiş ki: bilmiyorum taz o kadar küçümseme bende 15 yaşındayım 2 yaş önemli bir farkı belki öte yandan büyüklerimden daha olgun davrandığım zamanlar oluyor. Bencede haklısın...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: LordHeartus, 29 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: bence uo nun yasla degil ruhla alakası var.her genc ruhlu ilgilenir :) buda +1 tabi...[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: FRP_Master, 30 Temmuz 2004 00:39 tarihinde demiş ki: said: LordHeartus, 29 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: bence uo nun yasla degil ruhla alakası var.her genc ruhlu ilgilenir :) buda +1 tabi... Yess[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bugün speedi yazan sizce benim yaşımda çocuklar mı? ya injection? ama doru kullananların çou benim yaşımda ama emin olun kendini bilenler de war edit yapmaz mı demişsin taz sor beni tanıyanlara hiç bi zaman ööle bişi yapmadım yapmam da.. küfür flm etmem oyunda edenle muhattabım olmaz bi çok arkımı uo da yola getirdiime inanıorum küfür konusunda rp desen oynadıım serverlardakilere sorabilirsin he yaşımızdan dolayı bazen kendimizi kaybettiğimiz oluo ama ben çoğu zaman kendimi tutuom ve küfretmiom oyunda he ama klavye başında etmio muyum ediom "hay ... nası öldüm ya" diom ama oyuna yansıtmıom ben ne kişiler gördüm 20 30 yaşında ana avrat giden,şerefsizlik yapan speed yapan inj yapan ben 16 yaşındaki adamla cafede speed yaptıı için tartıştım.bilmiorum bunu yazıorum çünkü çok büyük bi önyargı war ve bu önyargı çoğu kişinin önünü kapıo...[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-d1s0rder- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: _Dalamar_, 29 Temmuz 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Ben şahsen 15 yaşındaki birini ne staffa alırım nede açtığı serverda oynamam. Tabi bu kşiseldir , 4 - 5 senelik uo hayatımda gördüklerimden ve izlenimlerimdendir... Herkesin fikri başka olabilir lafım olmaz. i$te gerikafalılığın en güzel örneği. p.s. : konuyla alakam yok ben 19um ama 16 ya$ındaki gençler bile senden daha akıllıdır gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-d1s0rder- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: TaZmAnYaK, 30 Temmuz 2004 00:22 tarihinde demiş ki: YAŞLA manyak alakası var. ne derseniz deyin 14 yaşında birinin (genelde velet diye çağırılıyorlar) sağlıklı yöneteceğine inanmıyorum. MUTLAKA edit, kayırma vs. gibi şeylere yöneliyorlar... ben yapmadım falan da demeyin, sizin suçunuz değil zaten. yaşınız gereği bazı şeyleri göremiyorsunuz ama oluyor. bu arada ben çok mu büyüğüm, hayır ben de 17 yaşındayım ama 3 sene müthiş büyük bir fark bilirsiniz işte yetişme dönemi... 15 yaşında shard açan baggio örnek gösterilmiş, nebula ilk kurulduğu zamanda yönetim çok mu iyiydi sanki? hiç mi edit yoktu? ben bilmiyorum ama vardır diye tahmin ediyorum, neyse... taz nbl açıldığında editin her türlüsü vardı sen kafanı yorma uğra$ma buradan söyleyeyim sana (antalya tayfası her$eyi bilir her$eyi görür.) ama Baggio'nun staff olarak mantalitesini alıp bi kenara koymanı rica ediyorum prof. ruhlu bir amatör olmayı gayet iyi ba$ardı staff olduğu sürece bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yaşla alakasi yok arkadaşlar MONEY TALKS ( para konuşur) :D[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Günaydın, Yazılanları okuduğumda genelde yaş ile ilgili konuda yoğunlaşılmış ve konun özü olan "staff'lık için shard arıyorum"dan uzaklaşılmış. Yaşım 36 ve 1998'den beri OSI'de ultima online oynuyorum. Oyunda geçirdiğim süreyi baz aldığınızda ne bir free server kurabilirim nede böyle bir free server'da moderatörlük yapabilirim. Çünkü bu işleri yapabilmem için oyunu ne kadar süredir oynadığım değil, teknik anlamda ne kadar bilgim olduğu önemlidir. Biz bunlara işletme biliminde "yetkinlik" diyoruz. Kişileri değerlendiriken yaşa bakmak yerine yapabileceğini iddia ettiği şeyler bakmak önemlidir. Peyami Safa'nın dediği gibi; "Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, Zaman, insanları değil armutları olgunlaştırır."[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Akıl yaşta değil baştadır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bana gore yasla alakası yok.Bu ıs akıl ve olgunluk ısı.Gecıp cocukca davranmayan kısılerde mutlaka vardır.Ornegın bır owner tanıyorum adam yası kac bılmıyorum ama (20 den fazla olabılır)Serverda forumlarda bırının ustune kıskanc bebe yazmıs.anı yaptıgı cokta cocukca olabılıyor.Saglıklı dusunen herkes yapabılır bence.[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 17 Yasındayım, elbette yardım alıcaksın ama server açmakla bir ilgisi yoktur edit konusuna gelelim edit olan bir serverda kaç kişi 1 günde bırakıyor biliyor musun saglıklı bir server için edit olmamamlı ayrıca yaşı ister 14 ister 15 olsun olay bilgide biter bir insan 14-15 yasında iken bilgileri daha çabuk kapar çünkü tam en verimli olacagı yaşıdır neden ilk temel bilgiler 7 yasından 15 yasına kadar geliyor da sonradan dallara ayrılıyor ??? :) Küçük diye cıvıtcak biri olmaz ztn yok editiydi fln YANLISSSS !!![signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 abi atıorum şimdi ben sphere scriptingi mayyak bilsem,verdata cart curt ve bunun dışında tüm teknik konuları canavar gibi bilsem üstüne sitesiydi flm hepsini yapsam serverda ciddi şeyler yapabilcek olsam sırf yaşım yüzünden almaz mısın? he o da o zmn o almıcak kişinin bence ahmaklıı olur[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Sebastian71, 29 Temmuz 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Server Sahibiyim Yasım 17 server sahibi arkadaslarım var yasları 16-17-18 daha üstünü göremedim Uo teenage takılıyor ;) Bir kac ornek vereyim Fatal War'ın owner ı yaklaşık yaşı 35 civari[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar