atalayatali Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ARkadaşlar bi shard kurdum ama saveleri bitmio save geçio birkaç saniye sonra yine save başlıo yardım edin. [Bu mesaj atalayatali tarafından 30 Temmuz 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Sphere'mi ?[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ehueuheuh ! Sistem kaldırmıyordur başa atıp tekrar deniyordur sistemi yükselt düşükse.[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atalayatali Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Runuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bir tane bile run uo oynayan tanımıyorum yazık etme sphere e başla bence[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 C:RunUO-Beta-36ScriptsMiscAutoSave.cs dosyasindaki private static TimeSpan m_Delay = TimeSpan.FromMinute (5.0 ) satiri bul ve (5.0) degerini yukselt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atalayatali Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Sphere server işkence gibi ya.... bıktım ayarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=82360 buradan birçok sorununu çözebilirsin.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ok o zmn paticik sharda bak avalona bak dark venue e bak tanımış ol[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Run UO'ya kötü diyorsun ama Sphere'den üstün olduğunu kanıtlamı$ bir emilatör.Neden sürekli sphere diyorlar çünkü sphere dili kolay ama Run Uo dili yani C# Sphere Code sistemine göre oldukça zor.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 darkvenue de dıer run uo shardları bana gore hıc iyi diil[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tam olarak neden runuo dan kacıyoruz bende bilmiyorum ama asıl sorun ben istesemde runuo yu dogru durust oynayamıyorum 1.si makina kaldırmıyor kastırıyor makinayı 2.si skill kasmaya baslasam bir runuo serverda cok bayıyorum sphere da olsa butun gece kasarım spheredaki bu cekicilik nedendirki?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Nereghal, 30 Temmuz 2004 18:54 tarihinde demiş ki: darkvenue de dıer run uo shardları bana gore hıc iyi diil Fikrine saygı duyuyorum yanlış anlama fikrinden seni saptırmayada çalışmıyorum ama şu gerçek değişmez:OSI'ye en yakın shard Türkiye de Dark Venue ve bu shard Run UO emilatörü kullanıyor.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 30 Temmuz 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Runuo emilatorümü kullanıo? :) hehe evet Dark venue de 1 aya yakın oynadım gerçekten sağlam ama playerlar bi garip :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Zaten RunUO nun defaultu OSI clone u. Her runuo yu açan OSI clone açmış oluyor. İnsanların sevmemesinin nedeni Runuo olması değil osi clone olması...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 oldum olası run uo serverlarından hoslanmadım .Orda skıll kasarken gercekten bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar