Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 UKGames den ısmarladım fakat hesabımdan para falan çekilmedi?Kargoya verildiğindemi çekiliyor acaba? Bide Türkiyede hangi kargo ile çalışıyolar?Yani ne yolla geliyor bizim elimize(ankara) ? vede ne kadar sürede gelir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ship edildiginde cekiliyor sanirim, benimkini cancel ettiler mesela kartta sorun ciktigi icin bir kere. Gonderdiklerinde de 'Overseas: Up to 21 days' hedesine gore geliyor, bize iki haftada gelmisti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ayrıca karttan para çekildikten 2 gün sonra falan görebiliyosun bazı bankalarda, yani aynı gün çekilen para anında ekranda görünmüyor eğer internetten kontrol ediyosan ukgames'ten bana 1 haftayı geçmedi oyunların gelmesi, şimdiye kadar... kargo'nun normal posta ile gelmesi lazım, çok ucuz çünkü kargo ücretleri[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 anladım. tmm teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar