PATA Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Omzum sakatlanıyor bi haftada iki kere oldu.Gayet normal güzelce uyuyorum ama sabah sol omzumu kıpırdatamaz halde kalkıyorum ve 3 gün filan azalarak devam ediyor bu acı. Zorlamaya çalışırsam acayip bi ağrı giriyor.Body yapmıyorum. Artık şu acıdan kurtulmak için geceleri uyumadan önce ısınma hareketleri yapıcak duruma geldim. Sebebi ne olabilir, çaresi varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Napıyosunuz arkdaşlar bu kadar çok post, ilgi beklemiyordum topiğe durun piramid yapmayın banlanacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 deliye bak kendi kendine konuşuyo B)- omzunun üstüne düştünmü hiç benim köprücük kemiğim çatlamışdı bu şekilde kolumu kaldıramıyodum eğer düşmediysen kalp rahatsızlığı olabilir veya nörolojik. --G. House M.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Omzumun üstüne düşmedim hiç.Ama bi gün aniden başladı uyandığımda bu sancıyla uyandım.O günden beri gittikçe azaldı ama 2 gün sonra yine başladı aynı şekilde.Kalple ilgili olduğunu sanmıyorum daha çok eklemdenmiş gibi geliyor ağrı yada kasta olabilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Burda kimse doktor değil yalnız, doktor olsa da muayene etme şansı yok, sen bi doktora git çok rahatsız oluyorsan. Benim sol omzumda kireçlenme nedeniyle problem var mesela, başkasında kas zedelenmesidir, diğerinde kalp rahatsızlığı, damar tıkanıklığı, kırık, çatlak, çıkık vs. Hepsinin de ağrısı, acısı birbirine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 benimde omzum 2sene kadar önce geriye doğru esnemişti ağırlık falan zorlayınca veya esner gibi olunca gene aşırı ağırıyo sabah kalktığımda falan acıyor baya omuz sakatlığı şakaya gelmez git valla doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aynen çok zorlamadan ve geciktirmeden doktora git ciddi bişey olmasa bile iyileşme sürecini hızlandırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gittim doktora bu gün.Pazıyla omuzun birleşme noktasında yırtık varmış. Bir buçuk ay sol kolumu kullanmamamı söyledi. İlaç jel buz bişiler yapmamı söyledi. Sonrada fizik terapi dedi 10 seans.Bakalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 off abi bende çarş gidicem doktora inş böyle bir şey yoktur 1.5 ay feci soğurum basketten,ama 2yıldır devam ettigine göre ve ağırlık çalıştıktan sonra 2gün ağrıdığına göre vardır kesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 benim de 2 omzumu da göstermem lazım, ikisini de oynattığımda resmen katur kutur sesler geliyor içerde acaip bişiler oluyor ama nedir çözemedim. Geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o bende de var.. bilgisayar karşısında mal gibi durmaktandır diye hareket ettiriyorum kendilerini zorla.. hafif şeyler ama. paso warm up.. azaldı diyemeyeceğim.. normalde hareket ettirsem de çatırdarlardı. şimdi hareket başladıktan bi süre sonra kesiliyorlar. ama yarım saat sonra kolu geriye çevireyim yine çatır çuturr sesler çıkıyor.. doktora gidersen ve önemli bişi çıkarsa haber ver.. sen gidince ben de gitmiş sayılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kötü bir şey dikkat edin, sonra ameliyat falan olursanız deli acı çekiyorsunuz fizik tedavide. Omzum üçüncü kez çıktığında ameliyat oldum, 30 seans fizik tedavinin yarısı baya acılıydı. Lifi yırtılanlar da aynı acıyı çekiyorlardı. Dikkat edin, zorlamayın fazla. Uyarımı yapıyım da gelecek nesilleri kurtaralım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 solakmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar