Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Omuz

PATA

Öne çıkan mesajlar

Omzum sakatlanıyor bi haftada iki kere oldu.Gayet normal güzelce uyuyorum ama sabah sol omzumu kıpırdatamaz halde kalkıyorum ve 3 gün filan azalarak devam ediyor bu acı.

Zorlamaya çalışırsam acayip bi ağrı giriyor.Body yapmıyorum.

Artık şu acıdan kurtulmak için geceleri uyumadan önce ısınma hareketleri yapıcak duruma geldim.

Sebebi ne olabilir, çaresi varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Omzumun üstüne düşmedim hiç.Ama bi gün aniden başladı uyandığımda bu sancıyla uyandım.O günden beri gittikçe azaldı ama 2 gün sonra yine başladı aynı şekilde.Kalple ilgili olduğunu sanmıyorum daha çok eklemdenmiş gibi geliyor ağrı yada kasta olabilir bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Burda kimse doktor değil yalnız, doktor olsa da muayene etme şansı yok, sen bi doktora git çok rahatsız oluyorsan.

Benim sol omzumda kireçlenme nedeniyle problem var mesela, başkasında kas zedelenmesidir, diğerinde kalp rahatsızlığı, damar tıkanıklığı, kırık, çatlak, çıkık vs. Hepsinin de ağrısı, acısı birbirine benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o bende de var.. bilgisayar karşısında mal gibi durmaktandır diye hareket ettiriyorum kendilerini zorla..

hafif şeyler ama. paso warm up.. azaldı diyemeyeceğim.. normalde hareket ettirsem de çatırdarlardı. şimdi hareket başladıktan bi süre sonra kesiliyorlar.

ama yarım saat sonra kolu geriye çevireyim yine çatır çuturr sesler çıkıyor..

doktora gidersen ve önemli bişi çıkarsa haber ver..

sen gidince ben de gitmiş sayılıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü bir şey dikkat edin, sonra ameliyat falan olursanız deli acı çekiyorsunuz fizik tedavide. Omzum üçüncü kez çıktığında ameliyat oldum, 30 seans fizik tedavinin yarısı baya acılıydı. Lifi yırtılanlar da aynı acıyı çekiyorlardı. Dikkat edin, zorlamayın fazla. Uyarımı yapıyım da gelecek nesilleri kurtaralım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...