abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Todesengel said: mor oda? :P ahahaha var mı la böyle bişey şehir efsanesi mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ehehe bende tam emin deilim arkadaslar sallıyormu diye ama hepsi mor oda diye bişeyin oldugunu sölüyorlar ne kadar dogru e kadar yalan bilemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 efsane olmadığına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 zaaa mor odaya en cok giden bendim heralde ufak bi oda, icerde mefo oturuyodu, yaramazlik yapani oraya gonderiyolardi orda mefo favorilerden asiliyodu, btun saclarimi yoluyodu hasta olani da oraya yolluyolardi nane limon icsin diye bu arada okulda teneffus kavrami da yoktu hocanin insafina kaliyodu cisi kakasi gelenin hatta cogu ogrenci altina sicmis veya isemistir bu yuzden teyzeler vardi bi de harbinger of doom gibi geliyolardi su ogrenciyi mefo odasina cagiriyo diye bi kere kafam atti, gittim saclari 3'e vurdurdum mefo favorilerimi yolmasin diye, bu sefer de kulaklarimi kizartmisti ahahahah elmalari yiyip yiyip gegiriyodu derste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ahaha evet abi, kadının dieti elmaydı.Cümle ye tümce diyodu inatla bi de. hayatımın hiçbir kesidinde duymadım bir daha bu kelimeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 senin adin ne bliz? 87-86'li misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 88. ismimi gizli tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 oktav veya ege'yi taniyo musun bari lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hayır. Görsem tanırım belki de isim olarak hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Lise tarafında mı okudunuz yoksa ilköğretim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sen bizden 1 sonraki donemdensin o zaman cunku beni teyzelerden tut, butun ogretmenler, adem, fahri amcalar, servis soforleri, herkes taniyodu ezerdik biz sizi lol ikinci ve ucuncu siniflar birleri almazdi bahcelerine, nobetci dikerlerdi, gecmeye calisani doverlerdi gazoz kapagi maci yaparken kapak o tarafa kacarsa bi daha alamazdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Todesengel said: Lise tarafında mı okudunuz yoksa ilköğretim mi? ilk ve orta kisimda okuduk aketle birlikte lisesi zaten rezildi, siniflar 6 kisi falan bizim donem mezun olduktan sonra inal da bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Çocuklar çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Şemsiye gülen diye temizlikçi vardı lan. Tuvalette yaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ekmek okumuşsa tırt bir okuldur, yıksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Olm hocalar iddaya girmişti kazanamaz ekmek diye. Kimse sevmiyordu beni. Sonra göt oldular tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 okuduğum her okulda bir öğretmen hariç hepsi beni çok sever ve şimdi bile hatırlarlar, çokiyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 17 agustos depreminden sonraki okulun ilk haftalari falan hans dedigimiz bi tarih hocasi vardi, eski hakem, biraz piskopat gurdal guceyu adi neyse artci deprem oldu, herkes hatirlar zaten, sonra okullar 1 ay tatil olmustu lol deprem basladi, herkes panik icinde kacisiyo bagiriyo falan elemanin biri kacmaya kalkti, kapiya dogru kosuyo gurdal basladi depara, yakaladi elemani, sinifin icine atti DUVUN AVKADASLAV OLUVSEK BEVABER OLUCEZ diye bagirdi adam ya HAHAHAAHAHHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH gürdal çok iyiydi ya ön sıralara oturamıyodu kimse adamın tükrük burstünden. deyevli gençlev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bizim bir arkadaş gürdal hocadan not istemeye gidecekti. Klasik işte hocam 4 puan daha verirseniz 3ten 4e çıkıyor falan ayağı. Bizim yanımızda heyecanla abi nasıl diyeyim şunu mu diyeyim falan diye konuşuyordu sonra gitti hocanın yanına bizde ilerden izliyoruz. Bu hocayla konuşmaya başladı sonra koşarak yanımıza geldi, "noldu olm?" falan diyoruz adam "abi gürdal hocam diyeceğime hans hocam diye girdim lafa" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abvblizzard said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH gürdal çok iyiydi ya ön sıralara oturamıyodu kimse adamın tükrük burstünden. deyevli gençlev. AHAHAHAHHAHAHA ya tukurdugu yerleri kalemle yuvarlak icine aliyoduk afhsdfhdsfjhdfs iyi adamdi ama, mac yapardi bizle of gulderen'i hatirliyo musunuz? hayatimda onun kadar eziyet cezalar veren bi hoca tanimadim derste yer degistirdigimiz icin revision bilmemne testini 6 kere yazdirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şey miydi o ceza diye çöp kutusuna gönderen 1.50 lik karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 olabilir abi, sismandi zaten biraz asil bomba muzikci ibrahim kiliclar istiklal marsini 4 kere KEEEEEEEEEEES diye haykirarak 30 saniyelik marsi 20 dakkada okutmustu bi de onun bi sarkisi vardi meshur, haykira haykira soyletirdi bize HOOOYYRA RIRA RIRA HEEEEEEYYYYYYYY HOOOYRA RIRA RIRA HEEEY RIRA HOY RARI RIRA HOY RARI RIRA HOY RA HOY RA HEEY SEVGIMIZLE CIIIIIIIIIIIIIIIK BILGIMIZLE CIIIIIIIIIIIIIIIK ATAMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZIIIIIIIIIIIIIIIINDEEEEEEEEEE nananananannanananananananananana piyano hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bütün milliyetçi duygularımı öldürdü o istiklal marşı sekansları. Her cuma 50 dakka ayakta dikiliyoduk artriyumda öf içim karardı. Adam kalabalıktan söylemyenleri felan seçiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ingilizce piyes yapmistik 5ince sinifin sonunda provalarda bile nazi baskisi vardi kizin biri gift'e cift dedigi icin cetvel yemisti lol ayrica o gun inal tarihine gectim, ninem soyledi (ninem mefonun arkadasi,konferans salonunda beraber izliyolardi piyesi diger velilerle birlikle) inspector snoop roluyle sergiledigim ustun performans sayesinde mefoyu aglatmisim inal tarihinde o kadini aglatan ilk ogrenci oldugum icin gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar