Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Çoğunuz için birşey ifade etmeyebilir bu isim ama eminim paticikte de zamanında İnal Ertekin'de okumuş olanlar vardır. 1993-2001 yılları arası İnal Ertekin'de okumuş biri olarak kapanacak olmasını duymak beni üzdü. İşin en üzücü kısmı da cemaatçi olduğu söylenen Doğa Koleji'ne satılmış. Çok şükür Kadıköy Anadolu Lisesine böyle birşey olmayacak.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doğa koleji doğanın diye düşünüyordum ben hep, cemaatin mi ya ? yazık olmuş inal ertekine de, bursada kalite okuldu hep.
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doğan koleji değil abi doğa koleji :) ve evet malum heriflerin elinde.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çıınlasın tatlı sesiiin öf kapansın iyi olmuş
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hep duyardık git gide kan kaybediyor İnal diye ama böyle bir finalde çok çirkin oldu ya. Hele de Sevim Ertekin ve Mefharet İnal ölüm döşeğindeyken nasıl yapabildiler kendi annelerine bunu anlayamıyorum.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 zuaaa selenayı cemaat okulunda mı çekmişler
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Fetih şimşek işte sahibi english time doğa koleji fatih üniversitesi kültür dershaneleri kültür üniversitesi alayı adamın başbakanında kanksı
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 la la la la fetulla fetulla :'(((((((
Trigger Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bende bi 9 sene kadar okudum bu okulda.amma sinerji oldu.
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 neden kapatılıyormuş,ekonomik krizden mi başka bir sebebi mi var ?
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Zaten adam gibi bir durumda değildi. Senelik 20 öğrenci ile lise kısmını götürmeye çalışıyorlardı.
Kalten Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bir kaç sene öncede Namık Sözeri benzer sebeplerden kapanmıstı Yeşil ırmak istemişti binayı Ahad bey satmadı daha az fiyatada olsa final dersanesine vermişti.Bursanın simge okulları yavas yavas kapanıor üzücü bi durum aslında.
tomkat Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yalandir mefo izin vermez cekirgedeki okula noolcak bari muze yapsinlar
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tomkat said: yalandir mefo izin vermez cekirgedeki okula noolcak bari muze yapsinlar ora da fetocuların olacakmış ya of
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 çekirgedeki kısmında okumuştum zamanında güzel yerdi valla yeni nesilin devam ettirememiş olması kötü.. :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Uzun zamandır duyduğum en güzel haber. Küçücük çocukları öğrenemedi diye döven bir özel okulun bu kadar tutulmasını zaten anlamış değildim.Kapansın beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler.
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sonuçta okul olarak mı devam edecek faliyetine
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 NolaxThensbane said: Uzun zamandır duyduğum en güzel haber. Küçücük çocukları öğrenemedi diye döven bir özel okulun bu kadar tutulmasını zaten anlamış değildim.Kapansın beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler. ulan ben bu işi anlamıyorum, 9 yıl inalda okudum bir kere bile bulunduğum sınıfta birinin dayak yediğini görmedim. arkadaşlar anlatırdı yok şu hoca çok döverdi falan ama anlamıyorum valla. Okul olarak devam etmeyecek, bu eğitim öğretim yılından sonra İnal Ertekin kapanıyor, binaları da fetoculara kalıyor.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 NolaxThensbane said: Uzun zamandır duyduğum en güzel haber. Küçücük çocukları öğrenemedi diye döven bir özel okulun bu kadar tutulmasını zaten anlamış değildim.Kapansın beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler. 8 sene okudum orda görmedim böyle bişey.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İlkokul birde bi kelimeyi heceliyemedim diye hocamdam dayak yediğimi hatırlatırım arkadaş.Bi ton para verip sıralarda 3 kişi otuttururlardı 40kişilik sınıf bu mudur üstün eğitim anlayışı?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 NolaxThensbane said: İlkokul birde bi kelimeyi heceliyemedim diye hocamdam dayak yediğimi hatırlatırım arkadaş.Bi ton para verip sıralarda 3 kişi otuttururlardı 40kişilik sınıf bu mudur üstün eğitim anlayışı? Sen 70lerde falan mı okudun inalda? Tamam sınıflar 40 kişiydi de sadece bir kere 3 kişi oturdum o da bir sıra kırıldığu içindi:D
Öne çıkan mesajlar