Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Çoğunuz için birşey ifade etmeyebilir bu isim ama eminim paticikte de zamanında İnal Ertekin'de okumuş olanlar vardır. 1993-2001 yılları arası İnal Ertekin'de okumuş biri olarak kapanacak olmasını duymak beni üzdü. İşin en üzücü kısmı da cemaatçi olduğu söylenen Doğa Koleji'ne satılmış. Çok şükür Kadıköy Anadolu Lisesine böyle birşey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doğa koleji doğanın diye düşünüyordum ben hep, cemaatin mi ya ? yazık olmuş inal ertekine de, bursada kalite okuldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doğan koleji değil abi doğa koleji :) ve evet malum heriflerin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çıınlasın tatlı sesiiin öf kapansın iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hep duyardık git gide kan kaybediyor İnal diye ama böyle bir finalde çok çirkin oldu ya. Hele de Sevim Ertekin ve Mefharet İnal ölüm döşeğindeyken nasıl yapabildiler kendi annelerine bunu anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 zuaaa selenayı cemaat okulunda mı çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Fetih şimşek işte sahibi english time doğa koleji fatih üniversitesi kültür dershaneleri kültür üniversitesi alayı adamın başbakanında kanksı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 la la la la fetulla fetulla :'((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bende bi 9 sene kadar okudum bu okulda.amma sinerji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 neden kapatılıyormuş,ekonomik krizden mi başka bir sebebi mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Zaten adam gibi bir durumda değildi. Senelik 20 öğrenci ile lise kısmını götürmeye çalışıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bir kaç sene öncede Namık Sözeri benzer sebeplerden kapanmıstı Yeşil ırmak istemişti binayı Ahad bey satmadı daha az fiyatada olsa final dersanesine vermişti.Bursanın simge okulları yavas yavas kapanıor üzücü bi durum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yalandir mefo izin vermez cekirgedeki okula noolcak bari muze yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tesettür şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tomkat said: yalandir mefo izin vermez cekirgedeki okula noolcak bari muze yapsinlar ora da fetocuların olacakmış ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 çekirgedeki kısmında okumuştum zamanında güzel yerdi valla yeni nesilin devam ettirememiş olması kötü.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Uzun zamandır duyduğum en güzel haber. Küçücük çocukları öğrenemedi diye döven bir özel okulun bu kadar tutulmasını zaten anlamış değildim.Kapansın beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sonuçta okul olarak mı devam edecek faliyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 NolaxThensbane said: Uzun zamandır duyduğum en güzel haber. Küçücük çocukları öğrenemedi diye döven bir özel okulun bu kadar tutulmasını zaten anlamış değildim.Kapansın beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler. ulan ben bu işi anlamıyorum, 9 yıl inalda okudum bir kere bile bulunduğum sınıfta birinin dayak yediğini görmedim. arkadaşlar anlatırdı yok şu hoca çok döverdi falan ama anlamıyorum valla. Okul olarak devam etmeyecek, bu eğitim öğretim yılından sonra İnal Ertekin kapanıyor, binaları da fetoculara kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 NolaxThensbane said: Uzun zamandır duyduğum en güzel haber. Küçücük çocukları öğrenemedi diye döven bir özel okulun bu kadar tutulmasını zaten anlamış değildim.Kapansın beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler. 8 sene okudum orda görmedim böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pislik at izi kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 amma meşhur okulmuş ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İlkokul birde bi kelimeyi heceliyemedim diye hocamdam dayak yediğimi hatırlatırım arkadaş.Bi ton para verip sıralarda 3 kişi otuttururlardı 40kişilik sınıf bu mudur üstün eğitim anlayışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mor oda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 NolaxThensbane said: İlkokul birde bi kelimeyi heceliyemedim diye hocamdam dayak yediğimi hatırlatırım arkadaş.Bi ton para verip sıralarda 3 kişi otuttururlardı 40kişilik sınıf bu mudur üstün eğitim anlayışı? Sen 70lerde falan mı okudun inalda? Tamam sınıflar 40 kişiydi de sadece bir kere 3 kişi oturdum o da bir sıra kırıldığu içindi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar