Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Sihirin çnce kendini bozması ve ardından kapanmasıyla ilk darbeyi yemiştik.Şimdi ise bi diğer rivayete göre saklı kent de kapanmış. Az önce Szass'da bizi evden kovdu:P Bu durumda oyun oynayacak mekanımız kalmamış oldu grupca.Evlerimiz ne yazık ki uygun diil aile filan dalgası nedeniyle FRP de bırakılmaz şimdi bu kadar campain yazdıktan sonra bilen gören varsa istanbulda FRP oynamaya uygun yerleri insaniyet namına bi yazsın.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sihir bi daha açıldı[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 gel gör ki oyun odası yok.sadece warhammer oynanıyo.bozdu dedim ya kendini...[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 deja-vu var kadıköyde modaya doğru sinek avlıyolar zaten. gidin oynayın orda. 05365788528[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Yok gene iyi derseniz en iyisi Sihir dir. Ama Arkadaşlar anlamiyorum Neden Masa Ustu oyun oynanan yerler birer birer batiyor.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dejavu mu? hiç duymamıştım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Grudge, 28 Temmuz 2004 18:34 tarihinde demiş ki: deja-vu var kadıköyde modaya doğru sinek avlıyolar zaten. gidin oynayın orda. 05365788528 yurt içi kargonun yanındaki sokakta ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bilemiyorum walla yurt içi kargo nerde :) numaradan sorabilirsiniz...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Halkbank'ın yanındaki sokakta ya da daha kolayı Moda Dürüm'ün karşısındaki sokak[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Masticore, 28 Temmuz 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Yok gene iyi derseniz en iyisi Sihir dir. Ama Arkadaşlar anlamiyorum Neden Masa Ustu oyun oynanan yerler birer birer batiyor. sihir yer değiştirdi.. masa üstü oynuyacak bölümü yok... sadece warhammer okkdr.[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 demek ki masaüstü para kazandırmıyo mekan sahiplerine.Ondan warhammer falan denedi sihir ama yine de kiranın altından kalkamayınca taşınmak zorunda kaldı.
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu dejavu yu hafta sonuna kadar bulmak gerek o zaman yoksa bu hafta oyun oynayamıyacağız odrincim ve szasscım.haberiniz ola.oynayacak baska yer yok cunku.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Şu dejavu denen yerin ayrıntılı adresini bi verin bakem.Madem durum kritik ilgilenelim
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 pazar oynamayı düşünüyosanız unutun derim nitekim bu pazara odayı ayırttık.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 cumartesi oynayacaz biz merak etmeyin:)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ferepe oynamak için bide üstüne para veremiyeceğimden bööle afillii mekanlar değil evimde oynarım hem rahaty oluyor ve pijamalrınla oynaabiliosun,hatta donla bile oynuosun.çok rahat.istediin kadarda azabiliosun. ama üzerinde çiçekli boxer varken ve bi yandan kahvaltı edip küfürleşirken paladin rpsi yapmak değişiktir. :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
neter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oyuncu tarafından düşünürsek adamlar havyan gibi para alıyorlar falan diyoruz ama bütün orda sabah girip akşam kapanana kadar yiip içen 6-7 kişilik bir gruptan alabilecekleri yaklaşık rakam 100milyon, ki bu bu şekilde sadece ctesi pazar böle .. geri kalan günlerde, dükkan kirası adamlara kalıo o odaya da fark veriyorlar haliyle normal bir dükkan olmuo çünkü ... daha da önemlisi müşteri ile kanka olmak suretiyle, gelen müşterinin saatlerce oturup boş laklak yapıp kalkıp eve gitmesine imkan tanınıyor .. bu hep böle olmuştur .. bi gün yaşlanınca falan açarsam kimseleri tanımayacam valla ;)
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Daha ne yaşlancan neter , sen şimdiden aç avrupa yakasına aç hatta ben geldiğimde seni tanımam walla ağzımı açmam :=P Yeterki Anadoluya gitmiyim oyun oynamak için :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ne yaşlanması ne tanıması öyke bi planı olan varsa hemen acsın sonuna kadar desteklerız manevi olarak, acılınca da her hafta oynarız orda zaten maddi dertek de vermiş oluruz bu sayede.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Selamlar, E uzun süreli yaşanmış ilişkiler zincirinden bir "frp & magic" cafe'nin kesinlikle 2 oda 1 salondan öteye geçmemesi gerektiğine karar verdim. Neden diyeceksiniz. E hemen yanıt vereyim, sağolsun komitemiz ufacık bir çekirdek aileyi geçmiyor çoğu zamanda ondan. Her zaman verdiğimiz sözleri geride bırakıyoruz/geride bırakmak zorunda kaldırılıyoruz. Manevi destek vermenin dışında, maddi destek için yapabileceğimiz bir şey olmuyor/olsada yapmıyoruz. Kitap getirenlerle dalga geçercesine pdf dolaştırıyoruz cafe içinde (ha bu istediğimizden mi ? değil belki ama sorun o kitapların olmadığından şikayetçi olup, olduğunda edinmememizde). Tabiri caiz ise dağınık, göçebe bir hayat sürüyoruz "FeRePe ve Meycik" camiası olarak. Anadolu'lara kadar yürümek mübah bize :)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 millet bişiler yiyip içmediinden batıyodur herhal? ama evdede guzel oluyo kapatırsanız kapıyı ustunede koltugu yaslarsanız ve boylece ailenizin zırt pırt girip oglum kurabiye oglum kek laflarını duymazsanız[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 benim annme kurabiyeyi keki bırak ferepe ederken evden kaçıyor,öle gaz bir grubumuz vark o kadar olur naralar atuyoruz bağırıyozruz çağırıyoruz aman aman kaçıyor ;)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Vallahi benim annem hala frp ve satanizm el ele zamanından beri fikirleri aynı olduğu için bende dışarı da oynamak zorunda kalıyorum. Deja vu da evet iyi mekan ama tek oda. rezervasyon yaptın yaptın yoksa bulması zor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 31 Temmuz 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bizim evi kiralayabilirm.. saat i 2 milyon dan.. (kişi başı değil) Evde her türlü kitap, bilgi alınabilcek dosyalar, Karakter portreleri, 24 saat online bilgisayar, kiralanabilen DM.. (ben :) ) İlgilenen varmı? (ciddi) Bu arada Bahçelievler deyim. İstanbul..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 31 Temmuz 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Zydar ben de Bahçelievler'denim. Aslında olabilir öyle hoş bişi :)
Öne çıkan mesajlar