nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 iciyorum,herhangi bir saglık problemi cıkar mı uzun vadede,sayet ülsere dönmek üzere olan gastritim var fakat su aralar iyi oldugu icin icebiliyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kastettigim tabiki gastrit icin cok kotu ama tansiyon,carpıntı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 su aralar iyi diye içiyosan, onların tekrardan kötü olma ihtimali yok mu ? edik: hıı tamam aynı anda mesaj attık asf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cok yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cıkmasa bile azalt. o kadarını napcan. ben haftada 2 cay anca iciyorum. kahve desen ayda 1 filan. süt iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi var da yani sınav donemi ve yogun calısma temposunda sıgıncak yer bulamıyorum saatlerce masa basında oturunca ister istemez elim kolum caya kahveye gidiyor,meyve suyu icsem bi yerden sonra agzım yapıs yapıs oluyor hos olmuyor,o yuzden yuvarlıyorum kahveyı cayı,meyve cayına baslasam o daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sigarayı bırakalı 1 sene olacak yakında bunu bile kar sayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 fındık, fıstık ye calisirken. cok uykun gelirse de uyu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 onu da denedim afro etki yapıyor aklıma baska seyler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 13-Enkazın Kime Ait Olacağı: Taşınmaz mal üzerinde bulunan müştemilata ait enkazın yıkılıp taşınmak üzere malikine ayrıca ağaçlara sadece kesim ve nakliye ödemesi yapılacak ve malikine kalacaktır. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 miden erir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 usb kahve/cay sıcak tutan zımbırtılardan al, böylece içtiğin şey sıcak kalacak uzun bir süre, buda içme hızını yavaşlatacak çünkü zihninin derinliklerindeki "soğuyacak!!" korkusu ortadan kalkacak ve buna göre teoride daha yavaş ve az içmen gerekli. benim 2 nescafe günlük max., 1 sabah, 1 akşam yemekten sora başka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar