Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayak kırıldı 3 hafta alçı...acıl yardım :(

viperous640

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Black-ice said:

sipeyskeyk said:

Black-ice said:

arkadaşın nerede oturduğunu anladım da burdan gümüşpala 500 metre yoktur orçun karıştırmış olmalısın.

evladım salak mısın ?

ciddiye mi aldın kavga lafını.

asdlşkasşdladlşasşdlak

lan ciddiye alsam özel mesaj atarım niye ciddiye alayım; sen nasıl şaka yollu öle kaçarsın işte falan dediysen ben de şaka yollu sana mahallenin bağrından kopmuş çocuk muamelesi yaptım.

haaaaaaaaaaaaaaaa ok o zaman
abi ikinizde failsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba, ben hugh laurie

bitkisel hayata girmiş insanların yıllar sonra deli bir hasta bakıcı tarafından tecavüze uğrarken ya da parmakları kesilirken uyandıklarını, gözleri görmeyenlerin araba çarpması sonucu körlüklerinden kurtulduklarını filmlerde görmüş gazetelerde okumuşsunuzdur. bu olayların gerçekleşmesini küçük bir içgüdüye borçluyuz. hayatta kalma ve kendini koruma içgüdüsü. bu içgüdü bitkisel hayattaki zavallıya "kalk ulan popon, parmağın elden gidiyor" uyarısını yapar

Cerebellumdan yapılan bu uyarı intercostal sinirler üzerinden tüm vücuta dağılır ve hücreler ani iyileşme için %1500milyonmilyon kapasite ile çalışırlar. bir kaç saniye içerisinde vücutta inanılmaz gelişim gözlenir ve hasta ayaklanır.

biz bu olaya, çivi çiviyi, travma travmayı söker diyoruz..

bu uygulamayı ayağı kırılmış kız arkadaşını ayağa kaldırmak için de kullanabilirsin. yapman gerekn tek şey tırnak ucundan içeri bir çivi çakmak olacaktır.

tırnak ucundan çakacağın çivi parmak ucunda şekilde de gösterildiği gibi bir patlama etkisi yaratıcak ve şok dalgaları okun gösterdiği yolu takip ederek beyine ulaşacak. beyninde -yine şekilde gösterildiği gibi- thalamus'ta bir aydınlanma ve cerebral kortekste bir beyaz noktalanma oluşacak.

bunun sonucu olarak kemiklerde yapılanma sonrası hatalı kısımlar düzelecek

ve kız arkadaşın yeniden yürüyebilecek hale gelicek.. eğer işe yaramazsa kız arkadaşına araba ile çarpmayı ya da sopa ile tartaklamayı da deneyebilirsin. bunlar tamamen bilimsel ve geçerliliği defalarca kanıtlanmış yöntemler!

neyse ki modern bilimler var ve bu gibi sorunları halledebiliyoruz

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

merhaba, ben hugh laurie

bitkisel hayata girmiş insanların yıllar sonra deli bir hasta bakıcı tarafından tecavüze uğrarken ya da parmakları kesilirken uyandıklarını, gözleri görmeyenlerin araba çarpması sonucu körlüklerinden kurtulduklarını filmlerde görmüş gazetelerde okumuşsunuzdur. bu olayların gerçekleşmesini küçük bir içgüdüye borçluyuz. hayatta kalma ve kendini koruma içgüdüsü. bu içgüdü bitkisel hayattaki zavallıya "kalk ulan popon, parmağın elden gidiyor" uyarısını yapar

Cerebellumdan yapılan bu uyarı intercostal sinirler üzerinden tüm vücuta dağılır ve hücreler ani iyileşme için %1500milyonmilyon kapasite ile çalışırlar. bir kaç saniye içerisinde vücutta inanılmaz gelişim gözlenir ve hasta ayaklanır.

biz bu olaya, çivi çiviyi, travma travmayı söker diyoruz..

bu uygulamayı ayağı kırılmış kız arkadaşını ayağa kaldırmak için de kullanabilirsin. yapman gerekn tek şey tırnak ucundan içeri bir çivi çakmak olacaktır.

tırnak ucundan çakacağın çivi parmak ucunda şekilde de gösterildiği gibi bir patlama etkisi yaratıcak ve şok dalgaları okun gösterdiği yolu takip ederek beyine ulaşacak. beyninde -yine şekilde gösterildiği gibi- thalamus'ta bir aydınlanma ve cerebral kortekste bir beyaz noktalanma oluşacak.

bunun sonucu olarak kemiklerde yapılanma sonrası hatalı kısımlar düzelecek

ve kız arkadaşın yeniden yürüyebilecek hale gelicek.. eğer işe yaramazsa kız arkadaşına araba ile çarpmayı ya da sopa ile tartaklamayı da deneyebilirsin. bunlar tamamen bilimsel ve geçerliliği defalarca kanıtlanmış yöntemler!

neyse ki modern bilimler var ve bu gibi sorunları halledebiliyoruz
bırak bu işleri devlet su işleri
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...