Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ZaugnaKhaldun said: oh ne güzel hit yaptım allah kahretsin virale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Xaero said: Sparkcaster said: ben sipeysiye vurmuyorum xaeroya vurcaktım telefon adres verdi çekindim şimdi :S Bi gel çak bana hadi. Lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 spacecake tez konusu oldu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 black-ice abi demek ki benim mantığıma göre o topicler saçma değil, bu saçma ? ayrıca ben yalnız bir insan değilim, şahitlerim var :( benim -atıyorum- hiç bir eksiğim yok, hiçbir konuda. kimsenin birşeyini kıskanmama gerek yok, hadi onu geçtim kız arkadaşı var diye niye adama laf sokayım, manyak mısın ? saçma geldi, saçma olduğunu belirttim. bu kadar büyütmeyin yani, relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 selam, mantığın yanlış. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 birbirinize 500 metre mesafede oturuyosunuz bence kapışın foruma koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 DFSGSDHHSHDFSDH millete wall of text yazdırmayı başarmışsın speys, tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bilim çevrelerini birbirine kattı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Abilify said: Abi bide alçı kalkınca altında kalan kısım ibrahim tatlısese aitmis gibi kıllı olacak o zaman diliminde kendini koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Werewolf said: DFSGSDHHSHDFSDH millete wall of text yazdırmayı başarmışsın speys, tebrik ediyorum abi hakikaten işsizlik değildir de nedir. adamın hipotezi benim yalnız olduğumu kanıtlıyor adeta asdlşkasdlşaskdlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 değil misin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 olm çok sıkıldım lan evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ibrahim tatlısesle ne alıp veremediğiniz var ayıp değil mi o insan değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Abilify said: Abilify said: Abi bide alçı kalkınca altında kalan kısım ibrahim tatlısese aitmis gibi kıllı olacak o zaman diliminde kendini koru. olsun onemlı olan sevgı bırader onlar ufak seyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Cons said: birbirinize 500 metre mesafede oturuyosunuz bence kapışın foruma koyun. black-ice la mı ? black, 10 dakika içinde seninle buluşup ne kadar yalnız olduğumu gösterebilirim. :):):ĞP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dynun said: değil misin ki? sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Adama ayıb oldu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hon+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: Dynun said: değil misin ki? sence ? gülücüğe odaklan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 T.C. Kimlik ile kayıt olunsa ya paticiğe ne kadar güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 boşaldım. demek ki yalnız ve ayıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 "işte beklenen hareketler" yazacaktım da çok geç kaldım, içimde kalmasın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 9 sayfa içinde konuyla alakalı kaç mesaj atıldı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar