Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sparkcaster said: ben sipeysiye vurmuyorum xaeroya vurcaktım telefon adres verdi çekindim şimdi :S Bi gel çak bana hadi. Lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çoluk çocuk gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kavga etmek yerıne bana destek olsalar cok daha yararlı bı ıs olcaktı ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Werewolf said: ooo özelden tehdit yağıyomuş, arda hazır ol pm spamlicem jasfhasdsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 xaero sinirlenme. buraya yazarken sinirlerini aldırcaksın başka çare yok asdkasdkljasldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: sparkla bir problemimiz yok. zaugna kendince bir çaba içersinde ama nafile :( :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 alcıya alınan değil de öbür ayak 1 ayda hayvan kas yapıyor, kızın o tarafından tekme yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 www.yigitardaturkoglu.com adamın böyle bi sitesi var lan. niye savunma yapıyorum ki ben. asdklşaşdlkasşdlkas bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 fu sin tekmesi vurdu adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hepinizi beyaza boyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: http://www.yigitardaturkoglu.com adamın böyle bi sitesi var lan. niye savunma yapıyorum ki ben. asdklşaşdlkasşdlkas bye. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 siteni ziyaret ettim paylaşımlar için teşekkürler çok yararlı bilgiler aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ozelden bırbırınızle takısıcagnıza surda muhabbet etsek daha yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viral (14) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 terazin nerde hacı bulsam tıklayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bonus card reklamına tıklasaydın da bir faydan dokunsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://img1.loadtr.com/b-466278-eski_model_terazi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 dostum madem sevgilinin canı çok sıkılıyo, www.yigitardaturkoglu.com'a girsin sıkıntısı geçecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viperous640 said: ozelden bırbırınızle takısıcagnıza surda muhabbet etsek daha yararlı olur selam nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ben Yiğit Arda Türkoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Çeviribilim 4. sınıf öğrencisiyim. Kafama estikçe, kendi düşüncelerimi, en yeni haberleri, ya da yabancı sitelerden çalıp çırptıklarımı fütursuzca burada paylaşacağım. selam :):):):):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aheruahraurhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 oh ne güzel hit yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ahahah tamam bu sondu, geyik yapıyorum SORUN YOK BEYLER EĞLENMEYE GELDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 speyskeyk'e eleştri; ben kişisel bölümüne topic açıcak olursam genelde speyskeyking mantığıyla açarım yani hakkaten belki çok ilginç bişey gelir diye 10 tane zaten bildiğim şeyi söyleyecekse insanlar açtığım topicte-bu topic gibi- o zaman niçin topic açayım açmam derim açmam. ama kişiselde genelde bu tarz topicler var ve ben o insanlara saygı duyuyorum. insanlar fikir almak danışmak isteyebilir diye düşünüyorum ve o yüzden speyseykin bu topicte yaptığını daha önce hiç yapmadım ve çok yanlış bişey olduğunu düşünüyorum ve bence speyskeyk çok yalnız bir insan. ayrıca speyskeykin yaptığı şuan hemen hemen bütün topiclerde geçerli: niçin diğerlerine bu tarz şeyler yazmıyorsunuz diyerekten; bakınız hiç üşenmeden speyskeyk mantığıyla bütün topiclere cevap vereceğim şimdi; (topicleri sadece topic ismiyle değerlendirdim içerikler karışabilir) TOPİC ADI yabancıya yedirilecek türk yemek menüsü: anladık yurtdışında tanıdıkların var. iskender falan yediricen işte ne yediricen başka? Acil ! Dogum Gunu kutlamasi / meyhane önerisi: anladık arkadaşım doğmuşsun işte aferin sana ya X meyhanesine ya Y meyhanesine git kutla işte hey allahım. Aldatıldı... : yazar burda benim sevgilim vardı diyor. peeh. git üzül işte napcan başka aldatılmışsın. köpek gibi aç olup: anladık mideniz var of. yemek ye işte napcan. niye topic açıyosun? küçük bir şeyler: hahah benimki büyük. bakın öbür topiclere de verilecek cevaplar hep aynı zaten niçin onlara da aynı tepkiyi göstermiyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar