Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 dostum benim de başıma geldi, sabretmekten başka yol yok ne yazık ki............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 alçıya yazı yazın resim çizin 1 gün geçer sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Buyse said: Dynun said: Law said: Valla kız arkadaşım olacak ayağı kırık birde çoşarım be. AHAHAHAHAHAHAHAHA AOAHAHAHHA Hahah yani onu eğlendirmek için. Olmadı ormana götür vur ne diyim ayağıda kırılmış birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 şu yanlız ucube camiyasının herşeyi üzerine alınması baydı artık.. adamın derdi var yazmış işte, "sen o lafı bana mı dedin birrraaadeeeerrr" havasını koyun kenara.. hocam ps filan sar kıza eğer araban varsa bindir biraz boğaz turu filan atın(istanbulda olduğunuzu var sayıyorum) yemek konusunda bişey yapamazsın şu anda tatlı bi şekilde engellemeye çalış.. kötü durum açıkçası, benimde ayağım kırılmıştı ama değneklerle arabaya iniyordum alçılı ayaklada araba kullanabiliyordum o yüzden çok sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 PUT AN END TO HER MISERY. SHOOT HER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 babasıyla tavla oyna, kızın odasında tango yap, adam ayağı kırılan birileri var mı o arada sıkılmamak için napmışlar yada yakınları bu durumda olan var mı diye sormuş aga niye çırpınıyorsun bok atmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ya solemeyı unuttugum bısı daha var, bız normalde sık sık telefonda konusurduk ama sımdılerde konusamıorz dogru duzgun cunku annesı yanında oluyo, salonda yatıo sureklı. bole resmı resmı konusmaktan gına geldı ıkımızede, bıraz da bunların bırıkımıyle bana sarıyo, bu aksam gıdıcem zıyaretıne bakalm bıraz olsun yatısıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: PUT AN END TO HER MISERY. SHOOT HER. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ucube sensin, camia da sana girsin. başlık saçma geldi yorum yaptım, adam foruma açıyorsa gören herkes yazabilir.Gelip sana özel sordu da lafa karıştık sanki. tövbe yarabbim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BabacumMostors said: sipeyskeyk said: PUT AN END TO HER MISERY. SHOOT HER. fix'd OOPS TYPO abi babacum benim typomu düzeltti. omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: PUT AN END TO HER MISERY. SHOT HER. SHOT HER NE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: PUT AN END TO HER MISERY. SHOT HER. http://techoffensive.com/wp-content/uploads/2008/01/shotweb.jpg düzeltmiş çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeys daha fazla takışma ınsanlarla ıstersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bi de bu adamın imzasında 0ne'dan alıntı var hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 O KONUYU HALLETTİK BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bana pek öyle gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 askldjaljkdaslkdj ingilizcemle döverim lan sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 4 yıldır ingilizce okuyorum. typo o typo, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Aptal aptal sorular sorup prim yapıolar ya fitil oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 valla faillarla dövebilirsin harbiden, ona lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu forumda admin tanıdıklarına güvenip önüne gelene sataşanlar yüzünden forumun tadı kalmadı......sipeysi boşver sen viperous.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viperous640 said: sipeys daha fazla takışma ınsanlarla ıstersen AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 o değil de konu yalan oldu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aptal aptal sorular soruyolar, biz de aptalca olduğunu söyleyince suç oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Xaero said: Aptal aptal sorular sorup prim yapıolar ya fitil oluyorum. sana mı sorcaklar birader nasıl topic açacaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar