viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 arkadaslar benım kız arkadasımın ayagı kırıldı gecen hafta, sag ayak tarak kemıgı kırılmıs. En az 3 hafta alcı verdı doktor.1 haftası gectı ama nası gectıgını bı allah bılır bı ben bılırım. sürekli kavga edıyoruz. sıkıntıdan bana sarıyo. oyle yattıgı yerden bı halt edemeden oturuo. berbat bı durumdayız acıl yardımlarınızı ve yaratıcı fıkırlerınızı beklıyorum. Ve sureklı yemek yıyo, hareket edemedıgı ıcın de kılo almasından korkuyorum. Yeme artık dıyorum benı azarlıyo o zamanda. Napıcagımı sasırdım. Lutfen yardım edın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yeme artık deme bu bir. sürekli film falan izleyin bu 2. arada sevişin 3. bi de alttan almayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ben dilini kullan. Onu suçlayacağına olayı kendi perspektifinden anlatmaya çalış. PS: En azından comminucation skills dersinde öyle öğrettiler bize. Ne kadar işe yarar bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kız arkadaşın olduğunu ve birlikte yaşadığınızı belirtmekten başka bir amacın var mı başlığı açmakta ? nedir yani ne soruyosun sen şimdi ? nasıl bir yardım olabilir. kızı günde 3 kere döv sesini çıkarmasın mı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ceketini al kaç. 3 hafta sonra geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Buyse said: yeme artık deme bu bir. sürekli film falan izleyin bu 2. arada sevişin 3. bi de alttan almayı dene haklısın ama kavgadan fırsat bulamıorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 olmadı sipeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: kız arkadaşın olduğunu ve birlikte yaşadığınızı belirtmekten başka bir amacın var mı başlığı açmakta ? nedir yani ne soruyosun sen şimdi ? nasıl bir yardım olabilir. kızı günde 3 kere döv sesini çıkarmasın mı diyelim. arkadasım bırlıkte yasamıorz, aılesıyle yasıyor kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viperous640 said: Buyse said: arada sevişin 3. haklısın ama kavgadan fırsat bulamıorz seviştiklerini de belirtmiş. Mission completed. dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: kız arkadaşın olduğunu ve birlikte yaşadığınızı belirtmekten başka bir amacın var mı başlığı açmakta ? nedir yani ne soruyosun sen şimdi ? nasıl bir yardım olabilir. kızı günde 3 kere döv sesini çıkarmasın mı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ona küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dynun said: olmadı sipeys ne olmadı abi.ne tavsiye verilebilir yani saçma. film izle. müzik dinle. seviş. bunları düşünemiyor mu adam asdlkjasdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 edit: lanceliona gülmüştüm @sipeys: yok abi kız arkadaş sahibi olmakla felan hala hava atılıyo mu sanmıyorum. o nerd/abazalardan kalmadı zannımca bikaç tane hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 pozisyon sıkıntısı var belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yahu manyakmısın sıpeys kızın ayagı kırık sen neden bahsedıosn, ınsan gıbı cevap verıcek olanlar yazsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi malesef var işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeys şarampolden aşşağı yuvarlanmış 1. si ayağı kırık 1 1.5 ay normal yürüyemeyecek kilo almak kaçınılmaz onu aklından çıkar onun dışında kitap okumak film izlemek oyun oynamktan başka yapabilecek bişeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hakkatten ne denilebilir ki ? Gazozuna uyku ilacı at uyusun bol bol o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Film izleyin, oyun oynayin monopoly tarzı, yemek hazırla ona mum ışıkları felan güzel ortam yap sürprüz de felan, güzel diyet yemekler yap onun için yaratıcı ol. Oho yapılacak milyon tane şey var. Valla kız arkadaşım olacak ayağı kırık birde çoşarım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tamam abicim geçmiş olsun da, ne tür yaratıcı fikirler bekliyorsun bizden ? alttan al mı diyelim ? küçük sürprizler yap mı diyelim ? google'a kamasutra yaz mı diyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Law said: Valla kız arkadaşım olacak ayağı kırık birde çoşarım be. AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gecenlerde dısarı cıkardım, arabada ayagnı uzattı oturdu ama evı 2. katta ve asansor yok, merdıvenden ınıp cıkıarken ayagı sıstı gozum korktu bı daha cıkarmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sparkcaster said: sipeys şarampolden aşşağı yuvarlanmış 1. si ayağı kırık 1 1.5 ay normal yürüyemeyecek kilo almak kaçınılmaz onu aklından çıkar onun dışında kitap okumak film izlemek oyun oynamktan başka yapabilecek bişeyi yok al abi adamın verdiği tavsiyeye bak. bunları sen düşünemiyo musun ? asdşkasjdlkjasdkl kitap oku film izle oyun oyna. çok yaratıcısın spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dynun said: Law said: Valla kız arkadaşım olacak ayağı kırık birde çoşarım be. AHAHAHAHAHAHAHAHA AOAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Keske benimkininde ayagı kırılsa kilo alsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar