Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayak kırıldı 3 hafta alçı...acıl yardım :(

viperous640

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar benım kız arkadasımın ayagı kırıldı gecen hafta, sag ayak tarak kemıgı kırılmıs. En az 3 hafta alcı verdı doktor.1 haftası gectı ama nası gectıgını bı allah bılır bı ben bılırım. sürekli kavga edıyoruz. sıkıntıdan bana sarıyo. oyle yattıgı yerden bı halt edemeden oturuo. berbat bı durumdayız acıl yardımlarınızı ve yaratıcı fıkırlerınızı beklıyorum. Ve sureklı yemek yıyo, hareket edemedıgı ıcın de kılo almasından korkuyorum. Yeme artık dıyorum benı azarlıyo o zamanda. Napıcagımı sasırdım. Lutfen yardım edın...
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

kız arkadaşın olduğunu ve birlikte yaşadığınızı belirtmekten başka bir amacın var mı başlığı açmakta ?

nedir yani ne soruyosun sen şimdi ?

nasıl bir yardım olabilir.

kızı günde 3 kere döv sesini çıkarmasın mı diyelim.

arkadasım bırlıkte yasamıorz, aılesıyle yasıyor kız
Sosyal ağlarda paylaş

Film izleyin, oyun oynayin monopoly tarzı, yemek hazırla ona mum ışıkları felan güzel ortam yap sürprüz de felan, güzel diyet yemekler yap onun için yaratıcı ol.

Oho yapılacak milyon tane şey var. Valla kız arkadaşım olacak ayağı kırık birde çoşarım be.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sipeys şarampolden aşşağı yuvarlanmış

1. si ayağı kırık 1 1.5 ay normal yürüyemeyecek kilo almak kaçınılmaz onu aklından çıkar
onun dışında kitap okumak film izlemek oyun oynamktan başka yapabilecek bişeyi yok

al abi adamın verdiği tavsiyeye bak.

bunları sen düşünemiyo musun ? asdşkasjdlkjasdkl

kitap oku

film izle

oyun oyna.

çok yaratıcısın spark.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...