mightee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 WebGL yeni nesil plugin gerektirmeyen tarayıcı tabanlı 3D teknolojisi. aşağıdaki adresten deneyebilirsin. WebGL Learning uzun zamandır takip ediyorum WebGL haberlerini. Gelişmeler beni çok heyecanlandırıyor. daha önce deneyen / kullanan olduysa fikirlerini paylaşırsa güzel bir konu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cok iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çok iyi ama herkesin konuya flood yapacağını sanmıştım meğer kimse pek ilgilenmiyormuş. ben en iyisi şimdiden çözeyim bu olayı ilerde çok işime yarar kimse bilmiyor : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Örnek siteler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 verdiğim linkte lesson 0 da var bir sürü demo merak edenlere: Quake not: webGL destekli tarayıcı lazım görebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 lan ben de canvasla grafik zımbırtısı kasıyordum o kadar : neyse opengl de öğrenmek istiyordum ikisi bir arada yürür artık :p şimdiden 3 tarayıcıda deneniyor olması da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ie bugüne kadar neyi destekledi ki bunu da desteklesin :) abi 3D ne yapılabilirse şimdiden öğrenip yapmak lazım ilerde piyasayı bebeler ele geçirirse şimdiki web işleri gibi olur. 100 liraya e-ticaret yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 linuxta eski ati kart varsa yalanmış gerçi opengl 2.0 istediği için, beni yine hüsrana uğrattıkları için teşekkür ediyorum kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Güzel yapmışlar. http://hellorun.helloenjoy.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bunun ayrı konusu var mıydı bilmiyorum ama http://www.extremetech.com/gaming/154994-epic-mozilla-release-unreal-engine-3-html5-demo-to-the-public-and-its-awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Şu olayı biraz daha araştırdım da bokunu çıkarmışlar, C/C++ gibi dilleri direkt olarak Javascript'e port ediyolarmış. Dune II, ScummVM falan port edilmiş bile https://github.com/kripken/emscripten/wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Abi dune u felan geç bildiğin unreal engine çalışıyor ya Firefox'la deneyin. Sadece betada çalışıyordu en Son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mozilla varmış arkasında asm.js'in, adamlar master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Olaya fransiz olanlar surdan genel bilgi edinebilir WebGl ile ilgili. http://codeflow.org/entries/2013/feb/02/why-you-should-use-webgl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Oww bu baya iyimiş.firefox 22+ istiyor stabil şekilde oyayabilmek için için. http://www.unrealengine.com/html5/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 çok hoş cidden ya göz kamaştırıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 öğrenilecekler listesine ekledim :P , ama uzun vadede unity web player daha avantajlı gibi community dolayısı ile ? haksızda cıkabilirim gayet gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 unity webplayer o kadar da yaygın değil. webgl performans bakımından daha da iyi hale gelirse, önü baya açık, khronos en sonunda ilk defa doğru bir hamle yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yaygın değil evet katılıyorum ancak unity ile çalışmayı tercih eder coğunluk bence ve portability maximum .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 unity'nin kendi alternatifleri ile karşılaştırıldığında baya büyük bir community'si var, sayfalarında listeledikleri platformların sayısı baya fazla vs ama gerçekten bütün o platformların hepsinde release yapabilmek için developer başına hayli yüklü $$ faturası ödemek gerekiyor. o açıdan webgl free ve çok daha iyi bir alternatif ve açıkcası github'da filan göz attığım kadarıyla, üzerinde çalışan developer sayısı hayli fazla. hoş bi engine ile spesifikasyonu karşılaştırmış olduk ama olsun, en azından unity player & webgl biraz da olsa karşılaştırmaya uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar