Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet bağlantımdaki spastik sorun

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Şimdi evimdeki internette şöyle bir problemim var istisnasız hergün yaşadığım; işten eve geliyorum, bilgisayarı açıyorum, internet bağlantısı var, msn'i açıyorum, tarayıcıyı açıyorum 1-2 siteye giriyorum bağlantı gidiyor. Gidiyor ama modemden gitmiyor. sadece bilgisayara bağlantı ulaşmıyor o sağ alttaki zımbırtının üstünde ünlem beliriyor.

Hergün uyguladığım rutin çözüm ise, modemin fişini çıkarıp takıyorum, bağlantı geldiğinde pc'den sorun gider'e basıyorum, "sorununuz çözüldü" falan gibi birşey de demiyor tam tersi çözemedim falan diyor ama bi 30 saniye kadar sonra geri geliyor internet. bilgisayarı baştan başlatmadığım sürece de kalıyor. Nedir bu allah aşkına musalat oldu kaç haftadır? Tek birşeyden şüpheleniyorum, acaba benim ağ kablosu miyadını doldurmuş olabilir mi? biraz eski kendileri çünkü.

hadi bi el atın agalar. teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz öyle şey, DHCP si açık değilmi modemin ayrıca IP leri otomatik degilde manuel girerse ( ve de aynı IP yi girerse ) çakışma olur öbür türlü olmaz çakışma felan.

Modemin Firmwareini guncelledinmi ayrıca kablodan şüpheleniyorsun da, kabloda sorun olsa yaptığın işlemlerden sonra da aynı sorunu yaşaman lazımdı ha yeni bir tane tak dene için rahat etsin hem emin olmuş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...