Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Şimdi evimdeki internette şöyle bir problemim var istisnasız hergün yaşadığım; işten eve geliyorum, bilgisayarı açıyorum, internet bağlantısı var, msn'i açıyorum, tarayıcıyı açıyorum 1-2 siteye giriyorum bağlantı gidiyor. Gidiyor ama modemden gitmiyor. sadece bilgisayara bağlantı ulaşmıyor o sağ alttaki zımbırtının üstünde ünlem beliriyor. Hergün uyguladığım rutin çözüm ise, modemin fişini çıkarıp takıyorum, bağlantı geldiğinde pc'den sorun gider'e basıyorum, "sorununuz çözüldü" falan gibi birşey de demiyor tam tersi çözemedim falan diyor ama bi 30 saniye kadar sonra geri geliyor internet. bilgisayarı baştan başlatmadığım sürece de kalıyor. Nedir bu allah aşkına musalat oldu kaç haftadır? Tek birşeyden şüpheleniyorum, acaba benim ağ kablosu miyadını doldurmuş olabilir mi? biraz eski kendileri çünkü. hadi bi el atın agalar. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tek pc mi baglı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kablo ile tek pc bağlı ama modem wireless. laptop var, kablosuz faydalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hem pc, hem laptop ayni anda aciksa ayni ipyi alip cakisiyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Olmaz öyle şey, DHCP si açık değilmi modemin ayrıca IP leri otomatik degilde manuel girerse ( ve de aynı IP yi girerse ) çakışma olur öbür türlü olmaz çakışma felan. Modemin Firmwareini guncelledinmi ayrıca kablodan şüpheleniyorsun da, kabloda sorun olsa yaptığın işlemlerden sonra da aynı sorunu yaşaman lazımdı ha yeni bir tane tak dene için rahat etsin hem emin olmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar