Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Oyun hakkında hiç bi bilgim yoktu ama oynadım bugün bayaa eğlendim.Bu tür multi olmayan oyunları sevmememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=L4NAVmmmSXI şu kavga dövüş sahnesinden sonra oyundan soğudum, traileri filan güzeldi ama.. bide herif içerde kayıt cihazına ses mi kaydediyo? o ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 videoda otobüs kısmında 67lik amca milletin ağzını kıracak, amba lambs gelecek sandım.. ha bi de dövüş über berbat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aboo, guzelim seriye yaptiklari oyuna bak. Trailerlar bile feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yok la oyun eglenceli dun arkadas oynuyordu benim onu seyrettimde, hosuma gitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 fena bir oyun değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar