Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.formofis.com.tr/images/products/00/09/46/946_buyuk.jpg budur efm, deri degil terletmeyen sudesit kumas eski koltugum kirildi diye aldirdim bugun ulasti elime ancak gecici salondan arakaldigim koltuk daha rahat cikinca kenarda kaldi garip ambalaji kutusu filan herseyi duruyor, 2 sene garantili 220 verene birakiyorum pazarlik payi yok, 250 ye geldi bana disarda dahada pahalli kacirmayin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 çok iyi de ben hayvan gibi geri kaykılıyorum dayanır mı ki ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 70 kilo üstü adama gitmez bu, metal olmalıydı kolları ve alt ayakları, taşımaz pek kırılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 4 senedir böyle plastik ayaklı buro koltugu kullanıyorum. 75 kiloyum. 120 kiloya kadar taşıdı halada kullanıyorum hiçbişeyi yok döşemeleri haricinde.o da kedimin sayesinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi yok normal taşıyor da, ben ayağımı masanın altına dayayıp tüm ağırlığımı arkaya veriyorum bazen. o zaman dayanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 eski koltugum o yuzden kirildi zaten mekanizmasi filan cok iyi bunun, tasir yani saglam baya o yuzden burosit aldim, ki tasimassada iste 2 sene garantisi var genellikle bunlar kaynak yerinden kopuyor kilo sorun olunca, bunun kaynak modlei direk tasisin diye yapilmis tuttum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Shimone said: 4 senedir böyle plastik ayaklı buro koltugu kullanıyorum. 75 kiloyum. 120 kiloya kadar taşıdı halada kullanıyorum hiçbişeyi yok döşemeleri haricinde.o da kedimin sayesinde zaten. 45 kilo kız arkadasımı kucama alırım diyosun yani sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Burositler iyi baya, ağırlıktan dolayı kırılacağını sanmam. Ben de kullanıyorum neredeyse aynısını 85 kiloyum, dediğiniz şeyi de yapıyorum sorun yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sintisyzer said: Shimone said: 4 senedir böyle plastik ayaklı buro koltugu kullanıyorum. 75 kiloyum. 120 kiloya kadar taşıdı halada kullanıyorum hiçbişeyi yok döşemeleri haricinde.o da kedimin sayesinde zaten. 45 kilo kız arkadasımı kucama alırım diyosun yani sfdsfs hahaha :D dogru bildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben de 80 kiloyum koltugum 130 taşıyor rahat. çüküm düşmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 valla bende 30 liralık plastik döner sandalye var 85 kiloyum ayaklarımı falan uzatıyorum baya yayılıyorum bişey olmadı henüz. bundan önce bitane vardı yine plastik, onun bi kolunu kırmıştım o da artık ayağa kalkarken bile kollarına bastırıp kalkıyordum yükü bacağa vereceğime dsfkgj öyle yapa yapa kırıldı. yani plastikler de dayanıklı aslında öyle gözükmeselerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar