Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Burosit Maestro mudur koltugu

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

http://www.formofis.com.tr/images/products/00/09/46/946_buyuk.jpg

budur efm, deri degil terletmeyen sudesit kumas

eski koltugum kirildi diye aldirdim bugun ulasti elime ancak gecici salondan arakaldigim koltuk daha rahat cikinca kenarda kaldi garip

ambalaji kutusu filan herseyi duruyor, 2 sene garantili 220 verene birakiyorum pazarlik payi yok, 250 ye geldi bana disarda dahada pahalli kacirmayin :p
Sosyal ağlarda paylaş

eski koltugum o yuzden kirildi zaten

mekanizmasi filan cok iyi bunun, tasir yani saglam baya o yuzden burosit aldim, ki tasimassada iste 2 sene garantisi var

genellikle bunlar kaynak yerinden kopuyor kilo sorun olunca, bunun kaynak modlei direk tasisin diye yapilmis tuttum baya
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:

Shimone said:

4 senedir böyle plastik ayaklı buro koltugu kullanıyorum. 75 kiloyum. 120 kiloya kadar taşıdı halada kullanıyorum hiçbişeyi yok döşemeleri haricinde.o da kedimin sayesinde zaten.

45 kilo kız arkadasımı kucama alırım diyosun yani sfdsfs

hahaha :D dogru bildin
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende 30 liralık plastik döner sandalye var 85 kiloyum ayaklarımı falan uzatıyorum baya yayılıyorum bişey olmadı henüz. bundan önce bitane vardı yine plastik, onun bi kolunu kırmıştım o da artık ayağa kalkarken bile kollarına bastırıp kalkıyordum yükü bacağa vereceğime dsfkgj öyle yapa yapa kırıldı. yani plastikler de dayanıklı aslında öyle gözükmeselerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...