xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 www.reich.gen.tr/bisiklet.wmv www.reich.gen.tr/Cik_cik.wmv www.reich.gen.tr/dolmuscu.wmv ben konyalI olmama ramen bunlara öldüm valla.Bunlardan daha var bunlar sadece sitede yüklü olanlar bi ara kalanlarIn linkinide atarIm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 www.reich.gen.tr/bisiklet.wmv www.reich.gen.tr/Cik_cik.wmv www.reich.gen.tr/dolmuscu.wmv[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 xkennyx? Konyanın neresindensin Ortaam? hele bak hele.Hazar,bizim buralarda başka tanıdıklarda varımış.. Duplajların alaaları varda,siteye yükleyeceedim ben amma lakin çok iş var hele halledilmesi gireken..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sitenin orjinali için: http://www.aktuelnet.net DDT = Dalga Dublaj Takımı senin koyduğun üç filme baktım. Genel kanı olarak: -Adamların sesleri süper. Vurgulamaları felan mükemmel. İyi çok iyi dublaj yapmışlar. -Ancak, Dialoglar rezil, sıkıcı, senaryo iyi oturtulmamış. Aptalca dialoglar mevcut. Genel puan: 6/10[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kenny gözlerim den yaş geldi gülmekten =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya arkadaşlar siz karın ağrısı isimli dublajı izleyin sonra fikrinizi söyleyin bence, bi daha al pacinonun herhangi bi filmini izleyemezsiniz, niye mi? çünkü herifi her gördüümde bu dublaj aklıma geliyo kopuyorum, yuh falan oluyorum, ha bide parti parti var mesela bizim oğlanlar ve tahtasızın fragmanı da baya komik, gerçi benim gibi konyalı olsanız daha bi keyif alırsınız, mesela kunduracıları bilseniz, kemerliyi ali kamacıyı bilseniz ohoo[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 aktuelnet'teki dl linkleri çalışmıyor.. nerden indircez?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 mumi ben aykut olm :) hangi aykut diyebilirsin özel msj atarsan söleyim :) ben bi ara kalanlar1da upload ederim baska bi siteye ayrica herkes begenmek zorunda degil begenmeyeninde b.k atmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 silversurfer abi geçen ankaradan donerken heist(soygun) filmini izliyodum yikildim varya anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Bonecrusher, 29 Temmuz 2004 07:18 tarihinde demiş ki: -Ancak, Dialoglar rezil, sıkıcı, senaryo iyi oturtulmamış. Aptalca dialoglar mevcut. [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: xKennyx, 30 Temmuz 2004 01:01 tarihinde demiş ki: ayrica herkes begenmek zorunda degil begenmeyeninde b.k atmasina gerek yok. kim bok atmış yahu. diğer mesajlara baktım, eleştiri yapan bir tek benim, demek ki lafın bana geliyor.. orda eleştiri yaptım, dikkat edersen filmlerin bir beğendiğim yanını, bir de beğenmediğim yanını söyledim. bok atsam 0/10 felan derdim... eleştiri ile bok atmayı birbirinden ayıramıyorsan, yapacak birşeyim yok.[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Temmuz 2004 06:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eheh ben bunu yaklaşık 1.5 yıldır biliıom :) desydiniz size upload ederdim :) . bende cd halinde var :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Çık çık güzelmiş. Kadına bittim. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Havluyla kesmeşeker'in nesini alamıosunuzki? Super ya. Komikaze'de de vardı bunlar DDt olarak.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bonecrusher yapabilcein pek bisey yok zaten :) bi ara vaktim olursa hepsini upload ediyim izleyin valla bunlar ilk ciktiginda izlemistim baya bi zaman öncesiydi heralde ölmustum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Bonus, 30 Temmuz 2004 11:57 tarihinde demiş ki: Havluyla kesmeşeker'in nesini alamıosunuzki? Super ya. Komikaze'de de vardı bunlar DDt olarak. havluyla kesmeşeker'i anlamıyoruz kim dedi ki :) hem zaten verdiğim linkte adamlar anlatıyor herşeyi.. konya kültürünü bilmreyen herkes anlıyabiliyor böylece kesmeşeker olayını felan[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: xKennyx, 30 Temmuz 2004 01:01 tarihinde demiş ki: mumi ben aykut olm :) hangi aykut diyebilirsin özel msj atarsan söleyim :) ben bi ara kalanlar1da upload ederim baska bi siteye ayrica herkes begenmek zorunda degil begenmeyeninde b.k atmasina gerek yok. Olumsuz eleştriye gelemiyorsan neden koydun buraya? Koyma kardeşim...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Bonecrusher, 30 Temmuz 2004 20:25 tarihinde demiş ki: said: Bonus, 30 Temmuz 2004 11:57 tarihinde demiş ki: Havluyla kesmeşeker'in nesini alamıosunuzki? Super ya. Komikaze'de de vardı bunlar DDt olarak. havluyla kesmeşeker'i anlamıyoruz kim dedi ki :) hem zaten verdiğim linkte adamlar anlatıyor herşeyi.. konya kültürünü bilmreyen herkes anlıyabiliyor böylece kesmeşeker olayını felan anlamıosunuz demedim alamıosunuz dedim .))Havlu en azından 3 milyon 5 milyon kesmeseker 2 miyon hadi bilemedin 3 milşyon olsun .)) (Düğüne gidiş)[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Süper yaf konuşmaları çok güzel yakalamışlar. Çok gerçekçi olmuş. :D[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ehe yanlış anlamışım o kısmı.. uykum var normaldir :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 çok basit[yani basit derken komik değil] olmuş hatalar bile daha komik daha komik olabilirdi ama güzel seslendirmişler gerçekten tebrikler.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 dolmuşçudaki "yok akyokuşa içmecelere gidiyormussukta" sözü baya güldürüyo beni zamanında kuzenle orda içmiştik o aklıma geliyo lol[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: xKennyx, 30 Temmuz 2004 01:04 tarihinde demiş ki: silversurfer abi geçen ankaradan donerken heist(soygun) filmini izliyodum yikildim varya anlatamam. o hangi film ya çıkaramadım kenny?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 30 Temmuz 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 o tahtas1zlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar