Anelor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yanlızlık yanlız yaşamayı başarabilirsen super bence ben yanlız yasıyorum cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hepsini bırakta o yatağa yalnız girmesi üzüyo bazen be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 peki n=sonsuza giderken n . (n+1) / 2 kişi varken etrafında ve hala yalnız hissediyorsan nabıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 kişi sayısı ile alakasız olduğu için bşi farketmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 gecko said: hastanede ameliyathaneye girerken cüzdanı hastabakıcıya emanet etme olayını yaşayın ondan sonra "yanlızlık eyiyimiş babo" diyin. not: kermit hariç. ehehe kötüymüş bu ya. bir zamanlar güzeldi yalnızlık. artık değil. bu ikinci sezondan keyif almıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yalnızlıktan kastınız sevgiliniz olmamasıysa gençler, oyun başında verilen skilleri nasıl dağıttınız merak ediyorum. Neophyte olarak geziyorsunuz sanırım şu yaşınızda. Ki biliyorsunuz ki 7 yaşında çocuklar bile AKOLİT olarak takılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bana bayan meriç lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar