dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bu haliyle real biziz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 en azından bi mulgear khelben değişikliği şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Onur mulgear nasil oynuyor biliyor musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 balon said: yalnız ildeniz'in takımı acı yener dışardan bakınca. bazı cevaplar sahada verilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ser4n bu arada kesin geliyor adamın derdi maçtan sonra eve hızlıca gidip ders çalıoşmak mış "sen beni bırakırsan geirim" dedi ben de bırakırım ulen dedim geliyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tolgayla khelben aynı takımda fizik olarakta, oyun olarakta daha güçlü olurlar. o yüzden söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abi hakanla biz konuşamıyoruz maç içinde kesin lugano volkan golü yeriz bir tane ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Hakan duy bunları..Artık sen de terazide ağır kütlelerden birisin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 adam eski mahalle topçusu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ahahah mutluluk verici açıklamalar. İldeniz bağırmayı bilmiyor ki maç boyunca of. Adam bırak dese bırakıcam arkama mı bakıyım sen orda mısın diye napiyim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 geliyorum ben ya oynucam :D 2003den beri forumdayım ilk defa sosyalleşicem hadi bakalm dıdımdısdıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 lan walla ben ölesine yazdın sanmıştım emrah o kadroları=) tolga-wish-cem-dreagloth şu 4lüden tolga-dreagloth ve wish-cem ikilileri ayrılmalı ayrı ayrı takımlara bir takımda wish-tolga-konn diğer takımda da cem-dreagloth-konn'un arkadaşı(konn düzeyinde oynuyor ya da ona yakın diye düşünüyorum) olmalı bence ben yine gelmeyeceğim maç için yorum yapıyorum ama siz bilirsiniz bir de nasıl oynadıklarını bilmediğiniz adamları tek takıma toplamayın, dağıtın 2 takıma da eşit şekilde, artık o kısım biraz kumar olacak ama mecbursunuz o kadarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hemen kendimi tanıtayım. iyi fizikli, nispeten teknik bir adamım. ama ilerlemiş göbeğim ve kontrolsuz gece hayatı kondisyonumda sorunları ortaya çıkarmış durumda. Nitekim daha önce 7 kere dizlerimden sakatlanmış ve ameliyat olmuş olmam da ikili mücadelelerden kaçınmama neden oluyor. Paslı oynamayı severim ama :D evet ben rLx beni tanımış oldunuz. sdgsdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu arada mulgear gelecek mi gelmeyecek mi onu da halledin arkadaş ilk sayfaya yazmış sadece sonradan ses çıkmamış o sahada eksik oynanmaz çünkü diğer yeni gelecekelr de rlx gibi yazarsa iyi olur konn, senin getireceğin arkadaş nasıl oynuyor ve kesin getiricek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yav sussaydın da leşi bıraksaydık sahaya.. :D karşıda da tnkt holy konn ve +1'i var yani az değiller ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konn said: Kadıköy'den Bostancı-Sahilyolu sarı dolmuşuna bineceksin, adamdan rica et seni gül bahçesinde indirsin göztepe parkının orda. Zaten o gül bahçesinin orda indiginde içeride tesisi göreceksin. Saol Konn :) Bu arada cevaplar sahada verilir herkes ezer falan demiş ama neyin ne olucağı belli olmaz Kasımpaşa-Beşiktaş misali :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 B laftan sonra takımlar değişmesin diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Adamlar iddialı abi..Biz bir şey iddia etmiyoruz bir de yani.Ekol futbolu oynayacağız.Xavi al gülüm ver gülüm,sağa sola pas,doldur boşalt.Konn'un ve tnkt'nin etkili şutları karşısında İldeniz neler yapacak kalede göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ciddi ciddi o kadrolarla oynicaksınız yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 konn +1, deli bir oyun kurucu ve defanssa denk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dreagloth said: deli bir oyun kurucu ve defanssa denk olabilir. istersen karşıya geçeyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 otur oturduun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 39'a çıktı ateşim :( uff ne kadar da oynamak istiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Hakan geçsin karşıya, görülecek hesaplar, hazırlanan laflar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 haftaya istanbuldayım maç ayarlayında yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar