Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Twitter'da paylaşmış. Fena oldum valla. http://twitpic.com/18cnwj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 transparan olsa hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sen aldatma olm. sonra başımıza iş açıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aldatmam mı, bundan sonrakine cehennemi yaşatacam dur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben sana en başında dedim dinlemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 öymş ohyş mhhsmfs vay nassını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ayşe özyılmazel ile alakası nedir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede said: bu o değil Ta kendisi Kemal Doğulu çekmiş. Artık çaktıktan sonra mı çekti bilemicem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fotosuna bakayım dedim benziyo mu diye hepsinde sırıtmış belli olmuyo o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede said: fotosuna bakayım dedim benziyo mu diye hepsinde sırıtmış belli olmuyo o yüzden aynı şeyi düşüdün lan.. kadının adını duyduğumda ağzı kapanmayan birisi geliyor gözlerimin önüne. bi sürü diş.. bi bu bi de saba tümer.. büyük ihtimalle güldüklerinde ayırtedilemiyorlardır.. fırlak dişler paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sabahta köşe yazarıymış bu arkadaş. açtım okudum şimdi. bu kadın sabah gazetesine o saçmalıkları yazarak maaş alıyor, ünlü oluyor. vay babayın kemiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 rahatsiz said: sabahta köşe yazarıymış bu arkadaş. açtım okudum şimdi. bu kadın sabah gazetesine o saçmalıkları yazarak maaş alıyor, ünlü oluyor. vay babayın kemiğine. aynen bir kere okumuştum, denk geldim. çok saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 babanın kemiğine değil olm.. babanın prestijine diyeceksin sen de git, kral bi yere çök. senn kızın misal bi baltaya sap olamasın.. üzme kendini.. at bi gazeteye, tv'ye.. pelin batu ya da bunun gibi takılsın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Baba ünlüdür ve en çok okunan gazeteci Hıncal'ın yakın arkadaşıdır. Kız kaşar ve aptaldır. ee ne olur? Tabiki sabahta yazmaya başlar. Hastasıyım çok tatlı bi hatun hoşuma gidiyor ama nefret ediyorum kendisinden =) vakti zamanında hıncal'ın yazılarında okumuştum bunu bizim Neco nun kızı ayşe gönderdi falan filan derken günaydında hangi parti güzel serkan şedele kimi fotoğraflamış gibi boş boş yazılar yazmaya başladı. Haşmet babaoğluna da verdikten sonra bide okan bayülgene takılayım dedi şimdi twitterına baktım o mu değil mi diye de. Ünlülere verip veriştiyiro =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 samara bakisi attigi halde, bacak gösterip giderlerini ortaya koymus. hLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 karlı bir kış gecesiydi derin derin inci sözlük esiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bi tek ben mi düşündüm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bisey de gozukmuyo, neye heyecanlandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gözüktümü zevki kacıo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bacakları neden orantılı degıl bu kızın diz kapagı olması gereken yerde et var solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar