BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi o posterin carcevesizi baya ucuz yane ben ampulluyu istiyorumda yok yane turkiyede gormedim high res laizm onuda nette bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 beğendiğin resmin bir örneğini yollarsan kaliteili bir şekilde kanvas yada vinile basarak tablo halinde gönderebilirim. Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi sen nerde oturuyorsun?eğer fotoğrafı bulabilirsen kendin yaptırmak çok daha ucuza mal oluyor hakkaten.ben eskişehirde 2 liraya bastırıp 12 liraya da çerçevelettim iki tane sevdiğim resmi.32x50 boyutundaydı benim yaptırdıklarım.ama daha büyük te olabilir fiyat çok fazla değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Resim http://nedbajic.files.wordpress.com/2009/11/tesla-photoshop-black-and-white.jpg 24x28cm 300 dpi, Illustrasyon tadında, asıldığında çok yakından bakılmayacaksa istediğin gibi büyütebilirsin. Not: Aynı adreste hafiften renklendirilmişi de vardı. Edit: Şuradaki de hayvan gibiymiş: http://ntesla.meetup.com/38/calendar/10983004/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 nikola tesla adli sahis anarsik degilmiydi yahu? almasinlar sonra iceri polise marx resmine "dedem o" diyip yirtan ogrencinin olayinida kopya cekemessin, hic dede gibi durmuyo elindede ampul filan var lan ampulu sokuyor bak duzeni yikicak anlamida cikabilir sakat isler bunlar, bosvericen bonecum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi ne alakasi war akp burdur ili hizir ilyas ilce genel baskani amcam derim nihat tesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doubtful said: Resim http://nedbajic.files.wordpress.com/2009/11/tesla-photoshop-black-and-white.jpg 24x28cm 300 dpi, Illustrasyon tadında, asıldığında çok yakından bakılmayacaksa istediğin gibi büyütebilirsin. Not: Aynı adreste hafiften renklendirilmişi de vardı. Edit: Şuradaki de hayvan gibiymiş: http://ntesla.meetup.com/38/calendar/10983004/ bunun iste normal resmiw ar koydum ilk sayfada onu istiyorum high res Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bunu taratip vektorel programda donustursen belki buyutursun. bi de photoshop icin bir add on var, kucuk fotograflari kayipsiz buyutebiliyor. ozellikle 640x480 i 2500x1600 e dondurmek istiyosan cok rahat kullanilabilir. bi dene, sonra tuvale falan bastiririz, tanidik yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 edit: yeni bi tane buldum, yazilarini isik hatalarini felan sildim, buyuttum. bu daha guzel oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tesla 1900x2400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BonePART said: abi ne alakasi war akp burdur ili hizir ilyas ilce genel baskani amcam derim nihat tesli http://davidszondy.com/future/tesla/tesla%2002.jpg biyiktan kurtariyormus gerci, yiyebilirler sacta nkillanirlar anca onun disinda tip musait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 owww yanki 10 numaraymis yolladigin evet bastiralim bi yerde tanidik war diyosan madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tuvale bastiracaksan ortakoyde bizim calistigimiz bi atolye var, yok kuse kagida bastirip cerceveleteceksen kasma, ust bostancidaki hayat color yeterince uygun fiyatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tuvsle bastirmicam kaada bastircam hayat colorun onunden gectim dun bi ariyip soram fiyat nedir acpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya aklıma gelmişken ben de sorayım, alice in wonderland deki kedinin posterini arıyorum. var mıdır bulabilecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 fizban adi sey onun cheshire cat aratirsan cikar posteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Esh said: tesla 1900x2400 ben de aldim. + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 BonePART said: fizban adi sey onun cheshire cat aratirsan cikar posteriyuksek cozunurluk bulamadım ya. poster yaptırmak icin saglam cozunurluk lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya yapiyolar bi sekilde, alin fotografi goturun buyutsunler cok az kayipla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Cheshire Cat 1 Cheshire Cat 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 gözümsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çivisiz, bantsız poster asabilmek istiyorum duvarlara! hatun kişi kızıyor. =( icat edilmedi mi bu olay hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 posteri direk duvara boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 blazkowicz said: çivisiz, bantsız poster asabilmek istiyorum duvarlara! hatun kişi kızıyor. =( icat edilmedi mi bu olay hala. poster tataklari war adi ne bilmiyorum bole sey gibi sumuk gibi bisi duvara yapistiriyosun bi parca posteride ona yapistiriyosun oyun hamuru gibi bisi boyayi kaldirmiyo zarar vermiyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 oha iyimiş. adını bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar