jonq Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ikide bir "com error" seklinde hata verip duruyor. Sizde de öylemi. Sebebi nedir? çözümü nedir? Invite alayım mümkünse > Tysre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Xenocide said: EU'da clan var ya gelecekseniz gelin World 3 güzel ya. Gece gündüz olayıda hoşuma gitti ben onu avantaja çevirebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bizde de öyle. çözümü yok şuan. en azından ben bilmiyorum. alliance daki adamlar dünyanın dört bir yanından, onlarda da var aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Valla böyle durumlarda klan önemli. Azmonun clan güzel sanırım. Bide world bayağı dolu. Hem betada da değil. İyi yani Oyunda fena sardı yanlız. Biraz daha geliştirirlerse iyi tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Sorunun kaynagını buldum. "No Sound" hatası imiş. Bende MUTE duruyor su an ondan sanırım ha açınca düzelirmi bilmiyorum işyerinde deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Anlamadım ben şimdi. World 3 e mi taşındı ahali ?. World 1 dolu kabul etmiyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ea accountumla girdim bakıorm şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 taşinanlar goonsquad mi ne artık kimseler bilmiom ben p: bi sürü kişi world 2 de şu an test sonucta o yüzden pek önemsemiom şahsen.. oyunda 6.5k lik oyuncular varmiş yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu beta mı şuan? oyun ne zaman çıkcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 betadan sonra wipe yok yalniz, ona gore hesaplayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 diamond dediğiniz ney? ben bi servera girdim ama bilemiyorum şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 World 2 deyim sanırsam ben. Alliance var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 World 3'te varda yabancılar bizim kendi aramızda kurdugumuz değil. Azmo dayıya söyle aldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2de nie oynamıosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2de iyi yerde cikmadim ben yeaa, denizim bile yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 world 2 de alliance war genelde 52inci continentdeyiz isim verirseniz invite atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Farinal ismim World 2'deyim. Birde şehrin adını nasıl değiştircem City of Farinal'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 inv. yolladım sana, ayrıca ismi townhall'dan değiştirebilirsin en altta olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hoba girdim hadi terrör estirelim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 World 2 deyim şehir adı Fortuna, isim FortunaPati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 World 2 52.deyim Alliance icin invite alabilirmiyim nick:coolstuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yolladim ikinizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 beyler world 2 de enim şehri sömürün koruma kalkınca 2-3 güne kalkacak korninat oyuna girimde vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paticik ismiyle bir alliance gördüm, mümkünse bir invite alabilir miyim bende ? World 2, continent 52'deyim. Romelic oradaki ismim. (lazım olursa koordinat 279:538). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar