Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 imkan versinler değişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 o değil de bi binayı upgrade etmektense yenisini yapmak daha ucuz ve faydalı gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yapilabilir bina sayisi sinirli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 toplam 100 bina yapılabilir diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 town hall levelina gore degisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Oynayan sayısı hızla artıyor. Herkes başka zamanlarda oyuna başladığı için de aramızda baya mesafeler var. Bir de herkes ilk kez oynadığından bir çok hatalı hamle yapılıyor. Bence bir süre daha böyle devam edelim. Daha sonra yeni bir server açıldığında hep birlikte o servera geçip aynı anda şehirlerimizi kuralım. Böylece bir arada daha tecrübeli bir şekilde sıfırdan başlamış oluruz. Daha planlı programlı gelişiriz. Şimdilik oyunu öğrenip kaç kişi olacağımıza bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 evet aynı zamamnda alınan diamondları tüm serverlarda kullanabiliyorsunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bencede yenisi açılınca yenisine geçelim :P Ben biraz kötü tecrübe ettim oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bence de :D, baya dandik bi şehir oldu benimki. Yeni bir server açılırsa aynı anda geçelim hem yakın oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 İlk açılana atlamaya çalışıp acele etmeye gerek yok. Önce kimler oynayacak belli olsun, oyunuda iyice bir öğrenelim savaş olayları, şehir kurmak, şehir ele geçirmek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 EU serverinda Azmodai yi alin alliance'a, orasi da fena gitmiyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yolladım inv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 3'te oynayan varmı? hem orası beta değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 var, ben 3 te oynuyorum. Goonsquad isimli uber alliancetayim, istiosan seni de aldiralim genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Aldır beni be hacı xaerofarb isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 eve gidince yazayim forumlarina aldirtayim. nickin neydir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ok, 2 saate cikacam isten, solerim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Şu marketi kurunca odun göndersene azmo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Senin nick ne ezek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 market kurmuyorum ya, ilk 7 gun sadece odun ve tas binalari kuruyorum. Azmodai benim nick. ezek kalmadi artik ortada agality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bu cottage binası varya. Bunun verdiği bonusları gösteren bi site falan yokmudur ya? Hangi levelde hangi bonusu verio. Bundan 2 tane kurayım diyorum bi taş bi odun bonusu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2. World de BrotherhoodOfMarble alliance ı var. girmek isteyen Kallshak a (yani bana) mesaj atsın. birde kim olduğunuzu da belirtin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 1 tane cottage yetio galiba. iyiymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Xaero said: Bu cottage binası varya. Bunun verdiği bonusları gösteren bi site falan yokmudur ya? Hangi levelde hangi bonusu verio. Bundan 2 tane kurayım diyorum bi taş bi odun bonusu için abi cottage lazim zaten. Ya benim su an kullandigim format su: P P P P P C M C M C P P P P P P burda production binasi, quarry veya woodcutter, C burda cottage olur M ise manufactory, sawmilldi hedeydi hodo. Bitek bu binalari dikiyorum simdilik. ARada resource olursa guzel iste, etrafina falan yine bu formatta olacak sekilde dikiyorum hepsini guzel oluyor. Aradan 10-15 saat gecmeden balli bir dunyayla saatte 1500 odun 1100 tas falan aliyorum simdilik ve daha town lvl 5. Ha bi de upgrade cakarken town hall lvl - 2 gibi bir oran kullaniyorum, iyi gibi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Tamam Cottage olayının surasında takıldım ben. Cottage binaları o anki upgrade edilmiş hallerindeki bonuslarımı veriyor sadece? Mesela level 2'de %10 cons bonusu veriyor. Şimdi bunu level 3 yapınca 2'deki bonus geçerli mi 3'teki bonus ile birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar