sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nomak - pati terketti orayı, hangi kıtadasın onu söyle? genelde kıtalara göre guildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Valla world 2 continent 4 de yim, öyle tek başladım iyide gidiyor baya sildim bir kaç kişiyi :P Kıta derken yanlış anlamadım umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 World 2 de ki paticik klanı terk edilmiş durumda mı yani? Neyse Bir sorum var. Şehir kurarken su bağlantısının çaprazdan alınamadığını biliyorum; fakat kaynaklar çaprazdan alınabiliyor mu? mesela çaprazdan tepeye değiyorsa taş gelir mi ekstradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3mm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben 2. şehre cıkıcam ama baronum war tradeship im yok ve gemi yapmak için yeri kuramıyorum etrafımda göl yok ne yapmam gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Marketplace yapacaksın chart için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 market yapıp karavanla çıkıcaksın yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Efenim bir sualim daha var. Sadece kale olan şehirlerimiz saldırıya açık oluyor değil mi? Yoksa bir şehrimizde bile kale varsa tüm şehirlerimize saldırabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Oyunu bırakmaya karar verdim World 4'te 4 şehir, World 2'de de 1 şehirim var. İsteyen PM atsın ben vazgeçmeden önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yahu 3. sehri cıkmak icin nasıl baron recruit edicem. surekli moonstone basıyorum ama 6 tane mi lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 world4 de 3 arkadaş oynamaktayız. alliance varsa girmek isteriz. continent25 continent12 deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit lortum 3k golt plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi atıyım atmasınada nick ney senin. bizim klandamısın. kaçıncı kontenttesin falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gold trade edemiyoz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 golt orda geyiğinede bana bilgilerini verse odun taş falan gönderirim her türlü viktora canım feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yeni basladim Nickim kurbaga Son worlddeyim galiba asdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kermit said: golt orda geyiğinede bana bilgilerini verse odun taş falan gönderirim her türlü viktora canım feda eythh beaah aslan kermit ataturk bosuna dememis koylu milletin efendisidir diye eheuehu birsey ihtiyacim yok ama sanirim (cok kurcaliycak vaktimde olmadi ama ders calisirken arada bakiyorum) http://img203.imageshack.us/img203/8252/adszbo.png soyle karman corman bisey cikti, bastan plansiz girdigim icin artik duzeltirim ikinci sehirde town hall lvl8 oldu, butun diger yerler lvl 3, biraz onlari upliyim filan ehuehu clan gult filan bilmiyorum, oyuncu adi selphie bole sunu gereksiz yapmissin filan diyebilicgeinzi birsey varsa soyleyin ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 toggie said: yahu 3. sehri cıkmak icin nasıl baron recruit edicem. surekli moonstone basıyorum ama 6 tane mi lazım =/ moonstones needed for the nex lvl yazıyor moonglow tower'da. ordan bak işte sonrki şehir için kaç tane gerektiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 World 6 başladıııııııı - ama çok yorgunum bir server daha kaldıramam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 huun said: toggie said: yahu 3. sehri cıkmak icin nasıl baron recruit edicem. surekli moonstone basıyorum ama 6 tane mi lazım =/ moonstones needed for the nex lvl yazıyor moonglow tower'da. ordan bak işte sonrki şehir için kaç tane gerektiğine. abi simdi 1 moonstone yaptım, 1 de baron yaptım 2. sehrimi aldım. elimde 1 moonstone var, bir sonraki level icin 6 gerekiyor yazıyo. ama 3. sehri cıkmak icin 6 tane moonstone'a degil 2 tane moonstone'a ihtiyacım varmıs. bir sonraki sehir icin 3, bir sonraki icin 4 diye gidiyor. su anda elimde 4 moonstone var ama 100k param olmadıgı icin onu bekliyorum baron icin. yarın cıkıcam 3. sehrimi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 @viktor bina levellerin çok yüksek değilse eğer yıkıp şöyle yapabilirsin. çok faydasını görürsün. http://img718.imageshack.us/img718/9026/azmotonus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kermit sana 3 gün süre o şehri boşalt ordularımla geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hangi şehri boşaltayım ? 3 tane şehrim var hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 biraz ayıp olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hani lan goltum, ev kuruyom aga golt lazim hirgiz gelir diye korkuyorsan esseklere yukle yariyolda ben alirim owneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar