Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 baron gerekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alırsın ford olursun lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Krusty said: baron gerekmiyor mu castle'ın açıklamasında: ...allows a lord to plunder and conquer... demekte. typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 xaty said: 382/house çok düşük bir oran, acayip düşük hem de. Hesaplamamıştım ama daha en azından 500 bekliyordum, o da etmiyormuş. o x/house ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lorduz ya işte hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 GrisParseus, bana da bi invite dayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 attim inviti lorduz lordd kaleyi diktinmi bitio iş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 town hallı level 8 yapayım şimdi bende kale yapıcam mecburen mecburuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 rütbe için moonstone yapmak lazım th 10 dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Lord diye title yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nie mecbur oluon ki :p bende th 10 kale nein yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hacı kale yapmadan nası saldırıcam ganimet almak faydalı değilmi güçsüzlere saldırıp saldırı alabiliyorum ama kale yapmazsam ? kale yaparsam daha iyi dğeilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ya herhalde isim lord of ultima olunca, hani oyunculara lord diye seslenmek istemiş devs. o ayrıntıyı kaçırmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kale yapmazsan işin ruhu kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: hacı kale yapmadan nası saldırıcam ganimet almak faydalı değilmi güçsüzlere saldırıp saldırı alabiliyorum ama kale yapmazsam ? kale yaparsam daha iyi dğeilmi ? kale yapacaksan sana olası saldırılara da karşı koyabilmen gerekiyor. ava giderken avlanma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 e iyide kale yapmazsamda saldırı alabiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BİRİSİ ŞU SORUMA CEVAP VERSİN KALE OLMADANDA ŞEHİR HALİNDEYKEN SALDIRI ALABİLİYOMUYUM AAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 merak etme kermit BEN SENI KORURUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 saldırı alabiliosun da fethedilemiyorsun. ama sen bilirsin hacı, oyun tarzın nasılsa öyle takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi fethederlerse fethetsinler sonuçta saldırdıklarındada ağzıma yüzüme edicekler binalar yıkılıyodur tahminimce piskopatın birisi gelecek her gün saldıracak e kale yaparsam hiçdeğilse bi şekilde daha iyi olur. yapmamak en saçma şey şu oyunda dediklerinize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ama şöyle birşey de var, eğer castle yaparsan protectionın varsa o anında kalkıyor. bunu da dikkate al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kale yaparsan en azından bi şansın olur. Yapman senin karına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bittus said: ama şöyle birşey de var, eğer castle yaparsan protectionın varsa o anında kalkıyor. bunu da dikkate al. yok hacı protection 1 hafta süreden bahsediyosun galiba sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ha gelipte şehrimi fethedeninde ben taaa iplememde pek yani zaten zevkine oynuyom kaleyi yaptıktan sonra kusruma bakmayın hepinizle düşman halindeyim. en baştada söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 koordinat ver bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar