Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 haa lvl 7 olmakla alakaliymis. sizin serverda da baron olmusum ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben Sir'düm. Kadının anlattığı tuto sırasında Knigth oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet TH ile alakalı. Ayrıca rütbe değiştikçe shoptaki itemlerde level atlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 xaty said: Fortuna said: Fortuna'dan Ultima'nın LORT'larına büyük hizmet: http://www.lordofultima.com/en/forum/showthread.php?tid=40077 Bu şey city planner: Önce şehrinizin çıplak halini ayarlayın (kaynaklar filandı) sonra binaları istediğiniz gibi koyun nasıl oluyor nasıl duruyor diye kontrol edin. Binaları default olarak lvl10 koyar ama çok önemli değil space'e basınca kenarından aldığı bonusları gösteriyor, önemli olan da o. does not exist diyor Giriyor bende şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yeni server açılınca hep beraber geçicekmiyiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 @Fortuna: Şimdi açıldı bende de, önceden açılmamıştı. Şehir kurup save edememek kötü ama. Kullanılabilir olabilirmiş biraz daha.. Bence acele etmeye gerek yok, daha yeni başlayanlar falan var, belki başka başlayacaklar da olur. Kimlerin oynayacağı belli olsun, iyice kavrayalım oyunu. Bir de bizim gibi düşünen başkaları da vardır muhtemelen, o yüzden açılacak servera atlayan çok kişi olabilir. Biraz beklemekte fayda var gibi geliyor ama ne hızla yeni server açarlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 La niye taşınıyonuz yepisyeni şehir kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 max 1 haftaya yeni server acilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iyi ya böle öğreniorz işte oynu bi haftamız geçsin bi pvp olayına girelim neler kaybediouz onları görelim aksiyonda ne yapamız gerekio saldırı ve defans için vs, sonra ynei servera akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 world 2'deyim, nick felan Khaldun; ne yapacaz bir alliance falan var mı hali hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 var olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben de hemen atladım ikinci servera . nick leao ekleyin edin alliance varsa geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 başarılıymış, EU 2 deyim, klasik Meatballs (köfteooorlar) allience imizi kurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben de eu2deyim nick phyx invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paticik alliance'da kim yolluyor davetiyeleri alın şu arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 579:436 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 xaty said: @Fortuna: Şimdi açıldı bende de, önceden açılmamıştı. Şehir kurup save edememek kötü ama. Kullanılabilir olabilirmiş biraz daha.. Bence acele etmeye gerek yok, daha yeni başlayanlar falan var, belki başka başlayacaklar da olur. Kimlerin oynayacağı belli olsun, iyice kavrayalım oyunu. Bir de bizim gibi düşünen başkaları da vardır muhtemelen, o yüzden açılacak servera atlayan çok kişi olabilir. Biraz beklemekte fayda var gibi geliyor ama ne hızla yeni server açarlar bilmiyorum. ctrl+1 ile save edebiliyorsun sonra oyunu tekrar açtığında 1'e bas, saveledigin sehir geliyor karsına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yolladık en son ismini yazanlara.. Meatballs karşı birlik mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ahaha chat'de fena geyik dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 meatballs ne beyler pati allianceında baya adam var bi alliance da toplanalım nie 2 ye ayrılıoruz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Meatballsu düşman belledik valla. Bu arada 1 saattir paso offline oluyorum disconnect yiyiorum sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mortis said: meatballs ne beyler pati allianceında baya adam var bi alliance da toplanalım nie 2 ye ayrılıoruz hehe bolunme yokki yahu, NA serverinda sadece millet tek tuk, EA da herkes patide diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 27 kişi olmuşuz world 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Azmo küfür ediyorsun ama ayıp oluyor nezih bir ortamımız var orda bizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar