Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sekis yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu riske girilmiş ise, norlevo hayat kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 delik falan varsa çakmakla kaynaştır hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 http://www.porttakal.com/haber_img/a/f/b/b/afbb8d627e_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kendimi yerine koyuyorum -ummm oohhh bi sn prezarvatif *tarihine bakar* -bi sn bi sn *bilgisayar açar paticiğe topic acar* -hayatım hadi amaaa -dur dur paticiğe topic actim 5 dk bekle -zzzzzzz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Alerji olur kaşınırsınız tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 öyle bi durumda bekleyecek dişi olabileceğini zannetmiyorum hele ki paticik gibi bi siteden medet uman adamı hele ki seks ile ilgili bir konuda hele hele konu artık garbıçtayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bi de bu türkiyede "güvenli sex" geyiği yalan, türkiyede insanlar zaten minimal kişiyle sex yapıyor korunmasanda olur ha rusa gidiyorsan ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 TheRiverBelow said: delik falan varsa çakmakla kaynaştır hatta. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Coder said: bi de bu türkiyede "güvenli sex" geyiği yalan, türkiyede insanlar zaten minimal kişiyle sex yapıyor korunmasanda olur ha rusa gidiyorsan ayrı abi minimalliği mi var. herkes 2 kişiyle die düşünsen bile öyle bi kitleye ulaşıoki sonuç. feci bişi. korunmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dworgian'a katılıyorum. hele şu seks zinciriyle ulaşılan kitleleri network marketing olayıyla zincirlesek var yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 parayı buluruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 przrftf tarihi mi oluyo muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 paspatur said: przrftf tarihi mi oluyo muş yazar burda "aldığım gibi bitiriyorum" demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cüzdanını temizlerken eski bir dostla karşılaştın değil mi.. son kullanma tarihi 1 ayı geçtiğine göre min 3 yılık bir dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 karikatürdeki prezo kısaltması güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Killer said: paspatur said: przrftf tarihi mi oluyo muş yazar burda "aldığım gibi bitiriyorum" demek istemiş. Yazar burda 'kullanmıyorum et ete değcek felsefesi bana uygun' demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yazar orda sex yapmıyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Alexi_Septimus said: Burda bunu insanlara danışanıp seks yapma ihtimalini dünyaya duyuruna kadar, partnerine aids olmadığını ve kontrolünü kaybedip içine boşalmayacağını söyleseydin güzel dostum, şu an seks yapıyor olurdun. Kız hamile kalırsa kürtaj parasını sevgili Septimus'tan alabilirsiniz adsasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kondomun tarihi nasıl geciyor abi ihtiyacın olunca alır kullanırsın zula falan mı yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Abilify said: Kondomun tarihi nasıl geciyor abi ihtiyacın olunca alır kullanırsın zula falan mı yapıyorsunuz? üniversiteye ilk girilen sene alınıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 mezun olunca geri veriyosun yeni gelenlere. nesilden nesile aktarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tarihe gecmis prezervatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Eline aldığında parça parça dökülmüyosa sorun yok kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Krusty said: mezun olunca geri veriyosun yeni gelenlere. nesilden nesile aktarılıyor. Umut Sarıkaya ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar