Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ustaya sormuşlar "Akıllı adamı nasıl tanırız ?" diye "Konuşmasından" demiş usta. "Ya hiç konuşmuyorsa ?"diye sormuşlar tekrar. "Dünyada henüz o kadar akıllı adam yok" diye cevap vermiş usta. usta dogrumu sölemiş sizce ?[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben çenesi düşük bi kız olarak bu soruya cevap vermek istemiyorum:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Usta büyük ihtimalle uzaldoğuluymuş bi kere bence Ve çok doğru söylemiş[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yok abi o ustayı tanıom mustafa topal oğlu ile aynı gezegenden gelmişler[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mükemmel...[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 süper[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 demek ben akıllıyım bana soru sormazlarsa hiç konuşmam hehe[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Oha söyleyene bak ahuhauhahuahua :D[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yanlış söylemiş bence hatta sözü geçen hiç konuşmayanın da dünyanın en aptallarından olduğunu savunmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 usta cimri birini tarif etmiş. Akıllı biri uzun koşuda cimriliğin kendisine zarar vereceğini görüp bilgilerini paylaşmaktan kaçınmaz bence.Hep susmak ya korkaklıktır yada cimriliktir. Akıllı insan konuşur ama söylediği şeylerin söylenmesi gerektiği zamanda söylendiğini bilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben cok konuşurum canım :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 konuşmadıktan sonra bilgili olmuşsun ne yazar, cahil cühela olmuşsun ne yazar. eski filmlerin ucuz kahramanıdır sürekli susup ben aslında çok şey biliorum ama konuşmuyom triplerindeki adamlar. ucuz kowboy filmlerinde vardır o insanlar. gerçek hayatta konuşabildigin kadar varsın. *! bi cem yılmaz'a bakar, bide clint estwooda*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi [Bu mesaj karakedi tarafından 29 Temmuz 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Ardeth, 29 Temmuz 2004 20:16 tarihinde demiş ki: usta cimri birini tarif etmiş. Akıllı biri uzun koşuda cimriliğin kendisine zarar vereceğini görüp bilgilerini paylaşmaktan kaçınmaz bence.Hep susmak ya korkaklıktır yada cimriliktir. Akıllı insan konuşur ama söylediği şeylerin söylenmesi gerektiği zamanda söylendiğini bilir. Ama birde söle bi durum varki insanlar ne kadar cok konusursa aptallıkları o derece ortaya cıkar.Az konusan adamlar herzaman kurnaz görülür..Kurnazlık içinde zeka gereklidir.. Birsürü farklı durumda ele alınabilir aslında ustanın söledigi..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bak aslında düşünürsen herkesin konuştuğu yerde sessiz kalmak sana fayda sağlar. Adam diyo daha öyle akıllı adam dünyaya gelmedi. Ama gelse tek bi kişi hiç konuşmasa kazanan o olur. herkes sussa tabi manyak olur o ne bea. Filozof ineklerin sessizliği. Edit:Şunu eklememişim. Bu tamamen benmerkezci(o ne bea!!) bi düşüne. Yani akıllıktan kastın neyse o na bağlı birazda. Yani sırf kendini düşünüyosan en akıllıcası. [signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... [Bu mesaj kiddo tarafından 29 Temmuz 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 iyi bi bakis olmadi bu kedi bey zira clint eastwood da hic fena bi abimiz deil :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 doğru zamanda doğru davranmak asıl akıllılıktır. doğru zamanda konuşan doğru zamanda susan adam akıllıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben zati hiç konuşmam :-p demekki ben dahiyiyim :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kedi deniz seki le yapılan röportajda az konusan erkekleri daha seksi buldugunu soylemiş :) *!attıgı yeme kedinin 100 metreden uzun atlama ile gelecegini bilmektedir zira işin içine deniz seki girmiştir* söz bi bakıma dogru bi bakıma yanlış gerçi usta burda klişe bi ters köşe cevap vermiş karizma görünmek için ama 10 üstünden 7 alarak haftanın kolpalarından olmus hiç konusmayan derken belkide sadece gerektigi yerde gerekli kelimeleri soyleyip fazla laf kalabalıgı yapmayan olarak vurgu yapmıs olabilir[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 eet, clint eastwood - cem yilmaz sizin argumantasyonunuz acisindan talihsiz bir karsilastirma olmus kedi bey. zaten sizden de bu beklenirdi eheueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence cem yılmaz daha komik =PpP[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bana bu wizard of the earth sea yi anımsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Eternal, 29 Temmuz 2004 20:18 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 29 Temmuz 2004 20:16 tarihinde demiş ki: usta cimri birini tarif etmiş. Akıllı biri uzun koşuda cimriliğin kendisine zarar vereceğini görüp bilgilerini paylaşmaktan kaçınmaz bence.Hep susmak ya korkaklıktır yada cimriliktir. Akıllı insan konuşur ama söylediği şeylerin söylenmesi gerektiği zamanda söylendiğini bilir. Ama birde söle bi durum varki insanlar ne kadar cok konusursa aptallıkları o derece ortaya cıkar.Az konusan adamlar herzaman kurnaz görülür..Kurnazlık içinde zeka gereklidir.. Birsürü farklı durumda ele alınabilir aslında ustanın söledigi.. eh dediğim gibi akıllı insan ne zaman konuşacağını ne zaman nekadar söyleyip nekadar söylemeyeceğini bilen kişidir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hımm...bi bakalım en akıllı adamın hiç konuşmaması lazım.ama bu konuya çoğu kişi yanıt yazmış.demekki onlar en akıllı adam diil ancak bende yanıt yazdığım andan itibaren ki tahminen şu sıralara denk geliyo,bende en akıllı diilim...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 *!Bir Bakış Atar VE uzaklaşır*[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya kesinlikle katılmıyorum insnlar olgunluktan olabileceği gibi bazen de grçktn boş oldukları için konuşmayabiliyorlar. çok konuşanlara boş insan,konuşmayanlara da aşmış kişi olarak bakmak bence saçma çünkü gayet de söyleyecek bişeyi olmadıkları için konuşmuyo olabilrler.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar