AveniaUO_Owner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Arkasdlar BEn Chaosdemon Bugune bugun patıcıe tolasan 4 5 msj attım 2 snedır hep ızlıyorum ızlıyorum ama :( burası artık bı uo emılatoru bolumu olmaktan cıktı mılletın bırbırını yeme Forumuna dondu .Su uo alemınde Hıc bı developer bırbırını sevmıyor bırınıbırını kotuluyor Hıc bır Server SAhıbı bırbırını sevmıyor herkez bırbırıne mok atıyor . Bu sekılde gıdecekse Bu patının bu bolumunu kapatsanız daha ıyı olmazmı ..... Sakın yanlıs anlamyın Sadece Dusundukleırmı soledım ..... Chaosdemon................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 +1[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kesinlikle haklısın herkes birbirine laf sokma çabasında bu işe bir dur demeli arkandayım dostum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AveniaUO_Owner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Cunku burda Can cıger dost olan tanıdıklarım benı m kendı arkadslarım bıle bırbırlerıne dusuyolar .Hatta Bı ara surda yazılan bı olay yuzunden Benım Sevıdgım karedesım dedıgım ınsan Dıemasterla bıle bırbırımze gırmıstık :( [Bu mesaj AveniaUO_Owner tarafından 29 Temmuz 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ayrıca bence Reklamalr diye bir bölüm açılmalı. Orada reklam yapmak isteyen 21321 kere yapsın :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 haqlısın ama elden ne gelir?[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Burada tartışmalar genel olarak, daha önce beraber çalışma yapmış,anlaşamamış kişiler tarafından yapılıyor. Buraya takılan çoğu insan birbirini zaten tanıyor.Bu tartışmalar daha öncede vardı.Sadece son zamanlarda çoğaldı.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Haklısın dicem ama 1000 kişi demiş ztn[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Brook eskidende tartı$ma vardı elbet ama yardımla$mada vardı $imdi oda yok sadece tartı$ma var.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paticik Uo bolumundeki chaos Irak da bile yok sen ne diyorsunya :) ogrenciler hocalarinin bir aciklarini bulup yuzlerine vurmaya calisiyorlar mantik bu artik burdaki.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AveniaUO_Owner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 valla Sirplaya sen bılıorsun senle onceden ne kavga edıyorduk ama muahbetımız yoktu sornada anlasıdkı sebebsız yere sıdık yarısıymıs aradakı muahbbet artınca sorun kalmıyor Sadece Bu Alemdekı INsanların Bıraz daha sevecen olmasını ıstıyorum oakdar [Bu mesaj AveniaUO_Owner tarafından 29 Temmuz 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: AveniaUO_Owner, 29 Temmuz 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Hıc bı developer bırbırını sevmıyor bırınıbırını kotuluyor Hıc bır Server SAhıbı bırbırını sevmıyor herkez bırbırıne mok atıyor . buraya katılmıyorum. ne alakası var? herkesin herkesi sevmemesi mümkün mü?[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 asil sorun bir insan kendini belirlicek ben buyum dicek yani kabul edicek.ama burda ole deil iki sphere acan gelip burda ahkam kesiyorlar vs..karisik bir yer burasi kimsenin de bir sucu yok.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sunucu sahipleri arasınadaki sorundan çok , kraldan çok kralcı olmaya çalışan kullanıcılar arasında bir çelişki söz konusu. Daha önce de belirttiğim gibi pek çok konu açılma amacından çok uzaklaşıp kavgaya dönüşüyor. Pek çok konunun amacı zaten kavga etmek... Başkalarının yaptıklarına laf ederek bir yerlere gelebileceklerini sanıyor insanlar... halbuki sadece vakitlerini öldürüyorlar.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 İşini gercekten iyi yaptıgını duşundugum herkese saygım sonsuzdur cunku ugrasip birseyler üretmeyi hedeflemiş kişilerdir bunlar ve işlerinde de iyi olmayi amaçlamışlardir. Destek olacagimiza yerine dibine sokmaya çalışmaktan vazgeçmek lazim öncellikle.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Sole bir mantik var bide yeni bir server aciliyor hemen elestiriyorlar filan ama elestiren adamlarinda ortada yaptiklari bir sey yok.Bu kadar konusulacagina herkes yaptiklariyla ortaya ciksa bu sorunlar olmaz. Mesela; Coder'a bok atiyorlar; Adama bok atiyorsunuzda adam Exile'i a'dan z'ye her seyiyle 4 4 luk bir hale getirmis. Silencer'a bok atiyorlar; Zaten diyecek bir lafim yok :) her sey ortada Bizde bu mantik var 2-3 sey ogrenip bu ise uzun zamanlarini harcayan kisilerle dance etmeye calismak.Artist bi toplumuz biz :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 - Her Konuda Anlasamıyoruz - Katılmıyorum Bence Anlasabiliyoruz Bugune kadar amacım kavga etmek olmadı bu tip konuları önemsemeden okuyorum. bana atılan bir .ok olursada gerekirse pm daha da gerekli ise yetkililere bildiriyorum. Önerim : Bizler Gidiceğimize onlar gitsin. Inatla bu kişilere cevap yazmayın yeterli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konunun Açılış Mesajına +1 demekten başka birşey bulamıyorum[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya eyer buranın amacının dışına çıktığına inanıyorsanız daha öncede değişim gibi sessizce gidersiniz . ben gidyorum diye ilan etmazsiniz . buaryı amacının dışına çıkaran gene sizlersiniz . burası ben gidiyorum deme yeri değil burası uo emulatörleri ile ilgili soru bilgi paylaşma yeri . demekki bazı şeyleri kendimizde arayıp ona göre topic açarken , mesaj yazarken ne dediğimiz düşünecekmişiz . eğer bölümünün amacını aştığını düşünüyorsak , önce kendimizi sonrada diğer arkdaşları pm yoluyla uyaracakmışız . daha olmadı tekrar ediliyorsa yetkili mod arkadaşları pm yoluyla uyarcakmışız . ben gidiyorum diyip daha da amacından çımasına neden olmayacakmışız :yapma:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar