Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selcuk Universitesi

Leath

Öne çıkan mesajlar

Benim hem annem hem de babam orada öğretim görevlisi.(gerçi bölümleri sırasıyla genetik ve beyin cerrahisi.)üniversitenin gayet kişiliksiz bir rektörü vardır.yardimci doçentlerden birisi geçen aylarda anneme bıçak çekmişti.böyle denyolar da vardır.ama kampüsün kurulu olduğu yer güzeldir.yakınında real alışveriş merkezi,hilton,masera eğlence merkezi vardır.400 bine tramvaya binerseniz şehir merkezine kampüsten inmeniz 45 dakika sürer.dolmuşla 650 bine 3o dakikada inersiniz.iş bulma işi ise çok zordur bu üniversitenin bütün bölümleri için.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

Rektörünü bende duydum bir kere yedi dayak yemişti. Bıcak çekme zaten konyada doğal bir şey haline gelmeye başladı zaten Yunus'Ların gezmesinin en onemli sebebide bu. Fakat bence konyanın ünv. güzel yeri felan ho$ olmu$ sosyal aktiviteleri tam bilemiyecem ama çevresi ve içerik güzel. hatunlarda güsel :)[signature][hline] Fredy | Xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrencileri arasında baya bir jandarma vardır üheheheh... Yani bir süre alayda kalınca tanıyorsunuz arkadaşları :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 30 Temmuz 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Öğrencileri arasında baya bir jandarma vardır üheheheh... Yani bir süre alayda kalınca tanıyorsunuz arkadaşları :D
1.5 yaşındayken annemle babam bana bir jandarma üniforması almışlar bayramda. o yaşta anlatmaya çalışmışlar bu ülkede askerin önemini.

ama ben anlayamamışım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...