Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ariston marka tam otomatik 5 6 programlı iste heralde eheh sorunsuz calısıyo 3 4 senelık vardır. pazarlıksız 150 ytl ankara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 onu istanbula ayarlamanın yolu yok mu ya ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Forumlarda, bloglarda takılacağına yıka mis gibi bulaşıklarını ellerinle arkadaşım. Anahtarın hala bende, Ece'den bulaşık görevini yerine getirmediğin haberini alırsam gece süikastime kurban gidersin, haberin olsun. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 diğer anahtarımı kaybettim onu senden acilen almam lazım güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kargolariz :) ama tuzlu olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 alcam almalıyım ihtiyacım war.... dur ama bi bakiim yer warmı koycan gider borusu falanda lazım buna:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 madcow said: Forumlarda, bloglarda takılacağına yıka mis gibi bulaşıklarını ellerinle arkadaşım. Anahtarın hala bende, Ece'den bulaşık görevini yerine getirmediğin haberini alırsam gece süikastime kurban gidersin, haberin olsun. sdf. Ahaha yürü be özgür (tu) seviyorum seni! Gelsene bize sen ya, kutlu selin haftasından beri görüşemedik, söz bulaşık yıkatmıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ahah. Arkadanyım şekerim, bir yamuğu olursa haber eyle. sdfs. Bu hafta sonu buralarda olursam kesin uğrıycam size, yemek yapar size üzerine bulaşıklarımı bilem yıkarım. mehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 madcow said: Arkadanyım şekerim Arkandayım mı Arklardayım mı Ankaradayım mı yazıyo diye anlamak için baya 8 kere falan okudum. Arkandayım denmeye çalışılmış sanırım fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 madcow said: Ahah. Arkadanyım şekerim, bir yamuğu olursa haber eyle. sdfs. Bu hafta sonu buralarda olursam kesin uğrıycam size, yemek yapar size üzerine bulaşıklarımı bilem yıkarım. mehe. <3 sen gel ben yaparım yemekleri canım ayıp ettin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 SpiderS_DangeR said: madcow said: Arkadanyım şekerim Arkandayım mı Arklardayım mı Ankaradayım mı yazıyo diye anlamak için baya 8 kere falan okudum. Arkandayım denmeye çalışılmış sanırım fdsa Evet arkandayım olacaktı, ama onlar beni typolarımla kabullendikleri için sorun olmuyor. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 lan bulasik mak satisi konusunda kanka muhabbeti yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 DÜKKANIN ÖNÜNÜ KAPAMAYIN LOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 seni kikletirim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 burası warlocktr değil arkadaşım! ayrıca ece yemek yaptırmak için mi çağırıyosun çocuğu çok ayıp :O bi gün de bi kap yemek pişireyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar