Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bas gitar önerisi.

hgokberk

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

hayatında hiç gitar çalmamış biri klavyenin rahat olup olmadığını anlayamıyor ki. yani ben de ilk gitarımı alırken klavyesine bak demişlerdi rahat mı diye de yani ne neye göre rahat? diye kalmıştım. ama mesela 4 sene cort g254 çaldıktan sonra epiphone lp100'e geçtim ve lp100ün klavyesinde resmen uçuyorum.

bu arada bas için cort action bass güzel bir başlangıç gitarı olacaktır. teşekkür ederim.

olm bizim basçının gitarını önerme lan :D gitar önerirken de benimkini öner madem. lp100 bolton neck şekil gitar ama.. asabımı bozma git sen ödevini bitir.

ama cort action ilk 1 yıl için falan iyidir. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Japon Ibanez Wizard neck'ten sonra Schecter'imin kutuk gibi kalin sapina gectigimde afallamistim, ustune ustluk floyddan tom bridge'e gecmek de biraz garipsetmisti, palm mute yapilacagi zaman elimi biraz daha geriye koymam gerekiyordu kiyasla.

Ama abanoz klavye tereyagi gibi kayiyor masallah, cok memnunum ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fender Standart Jazz Bass 3TS Meksika ile Fender Standart Jazz Bass Meksika'nın arasındaki fark nedir?
Zaten bu fender standart jazz bass dediğimiz fender'in klasik jazz baslarının hepsi meksika üretimi değil mi?
American da var diye biliyorum, onun meksika ile arasındaki fark nedir?
Farklı bir gitar alacağım da ,bir de ilk defa Fender alacağım o yüzden bilen biri bi yorumunu katarsa çok iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sifir almak istersen Kivilcim Muzik fender'lerin distributoruydu en son, degisti mi bilemiyorum, ha tavsiyem;

http://www.srvmusic.com/bass.htm

2. el de var sifir da var, Kadikoy barlar sokaginda bulunuyor dukkan, aksam 7'ye kadar acik oluyor pazar ve pazartesi gunleri disinda.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bebeğim :

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8974&gid=329

En son düşümdüğüm şeydi ibanez ama çok pis ikna oldum asjkfl
1 pasif epiphone ve başka bi bass daha gösterdi ya da pasif olan diğeriydi.. her neyse..
sesi de bayağı hoşuma gitti denedik zaten. zuhal müzik'ten aldım bu arada. Fiyatıda mydukkandan daha ucuza geldi %10 indirimle falan. 45$ lık çanta ile beraber toplam 495 lira verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...