barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 benim arkadaş elektro amfisine takıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 oda olurda, sonuclari cok hos olmayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 biz elektro anfisine cift bass giriyoduk anfi elektro anfisi olmaktan cikmisti tabi gozden cikardiysaniz anfinizi deneyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ya zaten 80 liralık amfiydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ernie ball teller var üstünde yeni az kullanılmış bu sene vaktim olmadıgı için ve yazın muhtemelen almanyaya komple gidicegim için satıyım diyorum pazar alanından da banlıyım buraya açıyım ben topici bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 @mulgear6 ÖM attım :) @korax genel olarak orta seviye bir basmış ve klavyesi biraz garip diyorlar. ayrıca sert tonların gitarı gibi yorumlar var. işimi göreceği kesin ama öğrenmemi zorlaştıracak birşeymiş gibi göründü gözüme sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quemarlos Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Black-ice said: hayatında hiç gitar çalmamış biri klavyenin rahat olup olmadığını anlayamıyor ki. yani ben de ilk gitarımı alırken klavyesine bak demişlerdi rahat mı diye de yani ne neye göre rahat? diye kalmıştım. ama mesela 4 sene cort g254 çaldıktan sonra epiphone lp100'e geçtim ve lp100ün klavyesinde resmen uçuyorum. bu arada bas için cort action bass güzel bir başlangıç gitarı olacaktır. teşekkür ederim. olm bizim basçının gitarını önerme lan :D gitar önerirken de benimkini öner madem. lp100 bolton neck şekil gitar ama.. asabımı bozma git sen ödevini bitir. ama cort action ilk 1 yıl için falan iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ben de Japon Ibanez Wizard neck'ten sonra Schecter'imin kutuk gibi kalin sapina gectigimde afallamistim, ustune ustluk floyddan tom bridge'e gecmek de biraz garipsetmisti, palm mute yapilacagi zaman elimi biraz daha geriye koymam gerekiyordu kiyasla. Ama abanoz klavye tereyagi gibi kayiyor masallah, cok memnunum ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ibanezin klavyesi de cok ince arkadas bazi viyolalarda bile daha kalin klavye var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evet haklısın klavye biraz ince ama rahat oluyo geçişler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir de bir sure sonra ne kadar mass agac, o kadar saglam rezonans ve sustain demek oluyor bir yerden sonra, cok onem kazaniyor gercekten, o yuzden maun + maun set neck ustune maple top gitar aldim, belim agriyor biraz kaldirirken ama olsun ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Fender Standart Jazz Bass 3TS Meksika ile Fender Standart Jazz Bass Meksika'nın arasındaki fark nedir? Zaten bu fender standart jazz bass dediğimiz fender'in klasik jazz baslarının hepsi meksika üretimi değil mi? American da var diye biliyorum, onun meksika ile arasındaki fark nedir? Farklı bir gitar alacağım da ,bir de ilk defa Fender alacağım o yüzden bilen biri bi yorumunu katarsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 renkleri farklidir buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 İstanbul'da nerede bulabiliriz Fender Jazz bass gitar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sifir almak istersen Kivilcim Muzik fender'lerin distributoruydu en son, degisti mi bilemiyorum, ha tavsiyem; http://www.srvmusic.com/bass.htm 2. el de var sifir da var, Kadikoy barlar sokaginda bulunuyor dukkan, aksam 7'ye kadar acik oluyor pazar ve pazartesi gunleri disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 600 liram elimde arkadaşımı bekliyorum sanırım bugün alacağım :) daha son kararımı veremedim gerçi. 0 alıcam orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Evet ilk gitar icin ikinci el sakat biraz sonucta, ha hos yaninda expert birisi olup goz atarsa ayarlarina, hasarina falan, o zaman ayri da, yine de tavsiye etmem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hgokberk said: 600 liram elimde arkadaşımı bekliyorum sanırım bugün alacağım :) daha son kararımı veremedim gerçi. 0 alıcam orası kesin. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Abi senin bass'inin inlayleri zaten basli basina o bass'in alinmamasi icin bir sebep yani, o da var berk, uzulme canim cigerim sdjhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bassli bassina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 işte bebeğim : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8974&gid=329 En son düşümdüğüm şeydi ibanez ama çok pis ikna oldum asjkfl 1 pasif epiphone ve başka bi bass daha gösterdi ya da pasif olan diğeriydi.. her neyse.. sesi de bayağı hoşuma gitti denedik zaten. zuhal müzik'ten aldım bu arada. Fiyatıda mydukkandan daha ucuza geldi %10 indirimle falan. 45$ lık çanta ile beraber toplam 495 lira verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Korax said: Hayirli olsun :) passive olmasi bence daha iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 @korax teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hayırlı olsun gsr200 ile gsr200ex arasında ki fark ne? bnde gsr200 var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar