Law Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Defensive said: Law sana katılmıyorum. Şükretmek asla kendini sınırla demek değildir dostum. Değil zaten yani olmamalı katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Burdan fili ye sesleniyorum.Sıkıntılarından kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 eski said: Dworgian said: insan doyumsuzdur olayın özü bu iktisatın felsefesi bu ya karıstırmayın boyle kişisel olaylara :) iktisat mezunuyum. ayrıca ceteris paribus u çıkaran adama da kafa atasım var. öyle bilim mi olur lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 PATA said: Buddha said: PATA said: Şükretmeyi bilmek gerekir. Neye? Her sabah gözlerini açabilmen yetmez mi sağlıklı olarak? hea adam ateistte niye şükretsin ona göre herşey bir toz bulutu dimi buda bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar