kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tama Iron Cobra HP900 PTW Power Glide Twin Pedal İstanbul Sultan series 17" crash İstanbul Sultan series 10" splash satılıktır. temizler zamanında 6 ay falan kullandım. pek hor kullanmadım tabi. bi sorunları yok. fotosu falanda yok uğraştırmayın beni. garantisi benim abicim. sıkıntınız olursa ürün iade. fiyat konusunda karar veremedim. twin pedala netten baktım 612 dolar diyo ama ne kadar doğru ne kadar yannış araştırmadım. siz araştırıp bana kaynak gösterin abi 0ı şukadar zaten bana şu kadar aşağısından sat dersiniz hallederiz. öpüldünüz. para lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hummm stickymi yapsam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bi talip çıktı beyler bakın bekletiyom 2 gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sade zil olsa kaça olur? mehş diriltmişim başlığı. satıldı mı onu sorayım bari önce ksdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aa satıldı bu arada bunlar ya tam satıldı denmezde elimden çıktı yani yazmamışım kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar