Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Yarın annemlerin bilgisayar (evdeki multimedia center bi bakıma, salondaki (bitişik oda) televizyona ve müzik setine bağlı, assasin imi oraya geçiricem, sonra ver elini nightmare cow level da moo moo ile yeri inleten sesler. Mouse ve klavye de radyolu olduğundan erişim kolay, büyük ekran televizyon da eğlence var :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 sapuksın sen[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Sen otur işlerini bitir cık cık![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Yarın süper bi gün olacağa benziyor Açtım, Hell de BLood Raven ı kestim (players 1) Immortal set belt i düştü[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Evet denediysen diablo 70 ekran televizyonda muhteşem oluyor. (Üstünü idrak edemiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar