Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Aynen abi daha iyi bi puan aliim die giriim dedim bu sene otururum çalışırım ciddi ciddi dedim işten gelip zerre bakamadım haftasonları da yatıp gezmekle geçti, geldi çattı sınav saat oldu 11.15 yarın sınv var. 1 kere bile kitabı açmadım, şimdi 1 saat bişeyler çöziim diorum çözesim yok meh. 80 nin üzerinde bişey aliim bari de en azından puanım yükselsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 alese ne çalışcanız bi test çözün yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ona bile gerek yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi olay o değil siz fenci adamlarsınız matematik vs artık ne ise benim endişem türkçede falan değil sosyoloji mezunuyum 5-6 senedir resmen 4 işlem dışında matematik yapmiorum. öle olunca sorular çok basit olsa da çok dandirik bi soruyu böle yavaş çözüroum çünkü yöntemini falna hatırlamiorum uzun sürüo. daha kısa yolu vs varken. geçen sınav öle bitirdim türkçeye geldim son 10 soru yetişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gökhan çalışmadım lan yine :( yarın görüşürüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 spor olsun diye girecem bende yarın. süresi dolmuş benmkinin. bulunsun bi puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mortis said: abi olay o değil siz fenci adamlarsınız matematik vs artık ne ise benim endişem türkçede falan değil sosyoloji mezunuyum 5-6 senedir resmen 4 işlem dışında matematik yapmiorum. öle olunca sorular çok basit olsa da çok dandirik bi soruyu böle yavaş çözüroum çünkü yöntemini falna hatırlamiorum uzun sürüo. daha kısa yolu vs varken. geçen sınav öle bitirdim türkçeye geldim son 10 soru yetişmedi. ee benim de yetişmemişti 10 soru. ama mathematics for social sciences dersi tek başına 10 kere yeter sana alesde sdf ama tabi onu da alalı 4 sene oldu sen de haklısın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 BASARILAR HERKESE Gidiyoruz bakalım da ne yabıcam kimbilir. Kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 gitmeyin yuksek lisansa, bosverin, bitmis eziyete tekrar baslamayin, akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 O yeah çıkıyorum birazdan. Ben de hiç bakmadım. Kesin yapamicam şu 4-5 sayılı eşitsizlik sorularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Rahat olun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 hadi kolay gelsin, ama once soyledigimi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben de çıkıorum şimdi şükrücüm inan bana çalışınca da okuldaki rahatlığı ariosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dedi dünyanın en rahat ve güzel işlerinden birinde çalışan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sosyoloji okumus adamla boyle tartismalara girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 boğaziçinde işletme okumak varmış. ilk sene bütün dersleri bitirip sonra 3 sene çimlerde yatardım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Nesrin'li Polat'lı soruları çözebilmek için odaklanmam 5dk sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Abi biraz zordu sanki bu sene bee. En azından çok vakit aldı sorular bence Sayısalda çok vakit harcadım. Sözele dönünce 1 saat kalmıştı. Sözelde şov yapıp 75e kadar geldim ama yetmedi Mantık sorularına vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 resmen zıçtım, geçen sefer matematiği bitirip türkçenin son 10 sorusunu yetiştirememiştim + biraz boş vardı, sayısal puanım eadan daha fazla geldi bu sefer dedim mat 1 i yapiim türkçeye geçiim onu bitiriim türkçe garanti bitsin sonra Mat 2 yi bitiririm dedim mat2 nin 10. sorusunda zaman bitti felaket yavaş yaptım. 30 soruya bakamadım resmen mat 2 deki. Meh neyse artık bırakiim ben alese neden giriosam hala heuhue girerim GMAT le seneye başvururken. içimi baydı bu sınav xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Wispy said: Abi biraz zordu sanki bu sene bee. En azından çok vakit aldı sorular bence Sayısalda çok vakit harcadım. Sözele dönünce 1 saat kalmıştı. Sözelde şov yapıp 75e kadar geldim ama yetmedi Mantık sorularına vakit. +0,75, ben 72. soruya mı ne geldim. Böyle sınavlardan çıktıktan sonra sayıcalcı olmam hata mıydı diye düşünüyorum. Sözel mühendislik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Abi bir de mat1 mat2den zordu Sözel bence fazla kolaydı (Mantıklar hariç) Öyle tuhaf bir sınavdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu adamlar kasım da falan kolay sınav yapiolar galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 süre sanırım çok kişide yetmedi. sözeli bitirip sayısala geçtim sayısal 2 nin yarısında benim de zaman bitti. sayısal 2 nin son yarısına bakamadım gibi ama, diğer tüm sayısal soruları matematik formülleri dışında kendi formülasyonlarına sahip "x,y,z sorularını şu verdiğimiz saçmalıklara göre yapınız" şeklinde hazırlayan soru hazırlayıcılarına selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Standart sapmayı da katıyorlar sanırım puan hesabının içine. Ağırlığı ne kadar bilmiyorum ama oradan yırtarız belki. Onun dışında kasım sınavıyla karşılaştırınca adaletsizce zor bir sınavdı tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mortis said: bu adamlar kasım da falan kolay sınav yapiolar galiba ya bahane bulma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar