NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Unlock oldu steamde, Pre-download ettim, saat 12 de buyuk hevesle baslatayim dedim oyunu,2 saattir unlockmu ediyor napiyor 20 dakka oldu lan basla artik oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 su steam olayini ozet gecebilirmi biri, credi karti ile oyun indirme olayimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 daha da fazlasi da, steamden alip indiriyosun oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Steam keşke daha çok firmanın oyununu alsa ve IPye göre falan bölgesel fiyatlandırma yapsa, misal bizim ülkeye biraz indirim İngiltere'ye falan biraz bindirim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 "Tatar Ramazan" said: Steam keşke daha çok firmanın oyununu alsa ve IPye göre falan bölgesel fiyatlandırma yapsa, misal bizim ülkeye biraz indirim İngiltere'ye falan biraz bindirim gibi. bizim ülkeye neden indirim yapio peki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Jahrein said: korku mu post apo + mutantlar mı anlayamadım açıkçası. bi de metroya kimse girmiyomuş even beasts e girme anasını satayım deli mi şeyetti? story tam olarak ne? abi bi yaziya baslarken hangi dili kullanacagina karar ver, postunu ona gore at anlayalim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mortis said: "Tatar Ramazan" said: Steam keşke daha çok firmanın oyununu alsa ve IPye göre falan bölgesel fiyatlandırma yapsa, misal bizim ülkeye biraz indirim İngiltere'ye falan biraz bindirim gibi. bizim ülkeye neden indirim yapio peki haha Milli gelir ve gayri safi milli hasıla yönünden bakarsak diye şeyettiydim, hem de korsanın bol olduğu bir ülkeyiz malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sistemi formatladığında oyun yalan olmuyor değil mi? Yani tekrar satın almak falan yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hımmm benim internet 4 gb kotalı ttnet desem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 reyou said: su steam olayini ozet gecebilirmi biri, credi karti ile oyun indirme olayimi? Steam oyun portali gibi birsey. Kendi programi var indirip yukuyorsun. Ondan sonra oyununu steamdan alip steamdaki oyun listenden calistiriyorsun. Istedigin kadar yukle sil sinir yok, oyunu bir kere aldiktan sonra naparsan yapiyorsun. Benim gibi habire CD-Cdkey kaybeden adamlar icin super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yükledim ben birazdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Jahrein said: LAN OLM ANLATSANA ŞU OYUNU O KADAR SORU SORDUK ALLA ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Anlatmiyacagim. Cunku sen lan'li konusuyorsun, bu da sana ders olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar